Μετάβαση στο περιεχόμενο

Επαρχιακή οδός-καθορισμός-αποχαρακτηρισμός


Recommended Posts

το επαρχιακό δίκτυο της χώρας καθορίζεται από την Απόφαση ΔΜΕΟ/ε/οικ/266/9-3-95 Ανακατάταξη Επαρχιακού Οδικού Δικτύου των Νομών της Χώρας, η οποία αναμασά πληροφορία από το Β.Δ. του 1956.

Το ερώτημά μου είναι το εξής: επειδή ο ουσιαστικός καθορισμός αν όχι όλων αλλά κάποιων από αυτών έχει γίνει το 1956 χωρίς την ύπαρξη σχεδιαγραμμάτων, αλλά μόνο περιγραφικά πως μπορεί κάποια υπηρεσία να γνωματεύσει για την πιθανολογούμενη πορεία του;

εφόσον μάλιστα έχουν περάσει 50 χρόνια από τον καθορισμό και συχνά κάποιοι από αυτούς έχουν πάψει να υφίστανται εδώ και πολλά έτη πως μπορεί κάποιος να προβεί στις ακόλουθες ενέργειες;

 

α) να αποχαρακτηρίσει κάποια επαρχιακή οδό

 

β) να "ανατρέψει" μια γνωμάτευση υπηρεσίας περί καθορισμού πορείας κάποιας επαρχιακής οδού, που στηρίζεται εν μέρει στη περιγραφή που γίνεται μέσα στην απόφαση της ΔΜΕΟ και εν μέρει σε υποθετικό σενάριο διαδρομής αυτής.

 

τέλος από επικοινωνία μου με ΔΜΕΟ ενημερώθηκα ότι είναι σε εξέλιξη αναθεώρηση της απόφασης περί καθορισμού του επαρχιακού δικτύου όπου γίνεται και ψηφιοποίηση των δρόμων αυτών.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.