Μετάβαση στο περιεχόμενο

Εργασίες Μικρής Κλίμακας


Recommended Posts

Καλησπέρα σε όλους!

 

Θα ήθελα να ρωτήσω τα εξής όσον αφορά στην άδεια εργασιών μικρής κλίμακας. Ο ιδιοκτήτης μίας κατοικίας αγόρασε το διπλανό οικόπεδο έκτασης 2000μ2 για να το ενώσει με το δικό του. Στο οικόπεδο που αγόρασε υπήρχε παλιά ένα κτίσμα το οποίο κατεδαφίστηκε και δεν θα χτιστεί τίποτα και θα μείνει ως κήπος, απλά θα γίνει κάποια διαμόρφωση του εδάφους από τον κηποτέχνη, ο οποίος θέλει να κάνει μια τεχνιτή λίμνη και επίσης θα χρειαστεί και κάποιο δίκτυο άρδευσης περιμετρικά του οικοπέδου, εργασιές που θα απαιτήσουν την χρήση μηχανημάτων (μπομπκατ, τσαπακι, κλπ.). Θα πρέπει δηλαδή να ανοιχτεί ένα χαντάκι για να περαστούν όλες οι σωληνώσεις, να γίνει μια μικρο-εκσκαφή για την λίμνη και άλλη μια εκσκαφή για να τοποθετηθεί μία δεξαμενή νερού για το πότισμα και κάποιο μπάζωμα με κηπευτικό χώμα. Επίσης μπορεί να χρειαστεί και ένα σφυρί λόγω του ότι θα πρέπει να σπάσω τα θεμέλια του παλιού κτίσματος.

Θεωρείτε οτι η άδεια εργασιών μικρής κλίμακας καλύπτει αυτες τις εργασίες στον περιβάλλοντα χώρό; Θα χρειαστεί έγκριση από την αρχαιολογία για τις εκσκαφές ή να μην μπω καν στον κόπο και να φέρω τα μηχανήματα 1-2 μέρες και να τελειώνώ;

 

Ευχαριστώ πολύ

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.