Μετάβαση στο περιεχόμενο

Σεμινάριο Ενεργειακών Επιθεωρητών στην Καρδίτσα


Recommended Posts

Ανακοίνωση διεξαγωγής Σεμιναρίου Εξειδίκευσης με θέμα: «ENΕΝΡΓΕΙΑΚΟΙ ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΕΣ ΚΤΙΡΙΩΝ»-

 

ΚΑΡΔΙΤΣΑ : 3- 9 ΙΟΥΝΙΟΥ 2010

 

 

 

Το ΤΕΕ Τμήμα Κεντρικής & Δυτικής Θεσσαλίας σε συνεργασία με το Κέντρο Έρευνας Τεχνολογίας & Ανάπτυξης Θεσσαλίας (ΚΕΤΕΑΘ) θα διοργανώσουν Σεμινάρια με τίτλο: «ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΙ ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΕΣ ΚΤΙΡΙΩΝ –σύμφωνο και προσαρμοσμένο με τις κανονιστικές διατάξεις του νέου Κανονισμού Ενεργειακής Απόδοσης κτιριακού Τομέα (ΚΕΝΑΚ) που έχει ήδη ψηφιστεί Δ6/Β/οικ5825 και με το σχέδιο ΠΔ που είναι σε δημόσια διαβούλευση και στα άρθρα 6,7 και 11 του οποίου ΠΔ αναφέρεται ότι ανατίθεται στο ΤΕΕ το εκπαιδευτικό πρόγραμμα θεωρητικής κατάρτισης και πρακτικής εξάσκησης και θα εκδόσει αυτό τα Πιστοποιητικά επαρκούς παρακολούθησης και επιτυχούς εξέτασης.

 

Το Σεμινάριο αυτό απευθύνεται σε Μηχανικούς και Τεχνολόγους, θα διεξαχθεί στη Καρδίτσα το προσεχές διάστημα Μαΐο-Ιούνιο 2010. Τα αναλυτικό πρόγραμμα .οι ώρες διεξαγωγής του Σεμιναρίου, το κόστος συμμετοχής κ λοιπές οργανωτικές λεπτομέρειες, θα ανακοινωθούν σε λίγες ημέρες.

 

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί σε τρεις ξεχωριστές ενότητες.

 

Η πρώτη ενότητα, (45 ώρες) του πρώτου σεμιναρίου που θα διοργανωθεί θα καλύπτει το θεωρητικό μέρος του εκπαιδευτικού προγράμματος κατάρτισης που προτείνεται στον υπό ψήφιση ΚΕΝΑΚ ως υποχρεωτικό , για την εκπαίδευση ενεργειακών επιθεωρητών και είναι κοινό και για τις τρεις κατηγορίες ενεργειακών επιθεωρητών (Επιθεώρηση κελύφους, Επιθεώρηση Λεβητοστασίου και Συστήματος Θέρμανσης και Επιθεώρηση Συστήματος Κλιματισμού).

 

Θα ακολουθήσουν άλλες δύο ενότητες. Η δεύτερη ενότητα θα είναι διάρκειας 53,5 ωρών, και θα καλύπτει το υπόλοιπο θεωρητικό πρόγραμμα που είναι υποχρεωτικό μόνο για την ενεργειακή επιθεώρηση κελύφους. Το Σεμινάριο θα κλείσει με την τρίτη ενότητα, διάρκειας 51,5 ωρών, και θα καλύψει τις μετρήσεις και την πρακτική άσκηση και των τριών κατηγοριών ενεργειακών επιθεωρητών.

 

Το κόστος συμμετοχής των σεμιναρίων ανά ενότητα που θα ολοκληρώσουν την υποχρεωτική εκπαίδευση ενεργειακών επιθεωρητών είναι:

 

α) 1η ενότητα: 300 € για φυσικά πρόσωπα

β) 2η ενότητα: 300 € για φυσικά πρόσωπα

γ) 3η ενότητα: 250 € για φυσικά πρόσωπα

με επί πλέον ΦΠΑ 21%

 

Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να υποβάλουν αίτηση στην ηλεκτρονική δ/νση: [email protected], ή στο FAX 2410 255 718 και στα Γραφεία της Ν.Ε. μέχρι τις 25.5.2010

 

Πληροφορίες μπορείτε να ζητήσετε στα τηλ. 2410 257866 (υπεύθυνος επικοινωνίας ΤΕΕ κ. Θωμάς Γκιάτας), 24210 96759 (υπεύθυνος επικοινωνίας ΚΕΤΕΑΘ κα Κατερίνα Μπαξεβάνου 6977/770339 ) και στα Γραφεία της Νομ. Επιτροπής Καρδίτσας 24410/76947.

 

 

Το αναλυτικό πρόγραμμα της πρώτης ενότητας διατίθεται στο ΤΕΕ και θα αρχίσει την Πέμπτη 3 Ιουνίου μέχρι την Παρασκευή 11 Ιουνίου 2010.

 

Το Σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στο κτίριο του ΚΕΤΕΑΘ-ΥΠΕΔΑ – 3ο χιλ. Καρδίτσας – Μητρόπολης –τηλ. 24410-77530-8 και ώρες 15.00-21.00

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.