Μετάβαση στο περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλησπερα σε ολους Αυτο ειναι το πρωτο μου post μιας και ειμαι καινουργιος στο Sait Θα ηθελα να κανω μια ερωτηση. Υπαρχει η ξερει κανεις καποιο λογισμικο ηλεκτρολογικης εγκαταστασης φωτησμου η κηνησης με τον υπολογισμο ,το κοστος, υλικον και χραιοση πελατη:|:|

Δημοσιεύτηκε

Καλώς ήρθατε στο forum.

Λογικό να θέλετε να μας κάνετε κάποια ερώτηση. Αρχικά διαβάστε τους Κανόνες συμμετοχής.

Την δημοσκόπηση την "ανοίξατε" κατά λάθος ; Όπως είναι διατυπωμένη , αυτό το συμπέρασμα προκύπτει.

Αν όχι , θα θέλατε να μας εξηγήσετε τι ακριβώς ζητάτε και το τι θέλετε να συμπεράνετε από τα αποτελέσματα που θα προκύψουν ;

Δημοσιεύτηκε

καταλαθος μπηκα στην δημοσκοπηση .εσυ ομος για να με κρινιης και να με παρεξηγης μου απαντας η θελεις να μου διξεις κατι πανο στο θεμα που ρωτο

Δημοσιεύτηκε

Αγαπητό μέλος,

Πριν ακόμη καταλάβετε πως γράφουμε ένα post στο forum , ανοίξατε δημοσκόπηση για να ρωτήσετε στην ουσία για απορία σας, σας υπέδειξα να διαβάσετε τους κανόνες συμμετοχής .

Δεν σας έκρινα ούτε έγραψα κάτι που σας υποτιμά νομίζω. Αν την υπόδειξη την εκλαμβάνετε έτσι, δεν μπορώ να κάνω κάτι γι' αυτό.

Κάποιοι που γνωρίζουν το θέμα σας , θα απαντήσουν. Η δική μου επισήμανση αφορά την εκ παραδρομής εκ μέρους σας δημιουργία δημοσκόπησης.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Συνδεθείτε τώρα
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.