Giorgos46 Δημοσιεύτηκε July 13, 2010 at 08:18 πμ Δημοσιεύτηκε July 13, 2010 at 08:18 πμ Καλησπερα σε ολους Αυτο ειναι το πρωτο μου post μιας και ειμαι καινουργιος στο Sait Θα ηθελα να κανω μια ερωτηση. Υπαρχει η ξερει κανεις καποιο λογισμικο ηλεκτρολογικης εγκαταστασης φωτησμου η κηνησης με τον υπολογισμο ,το κοστος, υλικον και χραιοση πελατη:|
gvarth Δημοσιεύτηκε July 13, 2010 at 09:22 πμ Δημοσιεύτηκε July 13, 2010 at 09:22 πμ Καλώς ήρθατε στο forum. Λογικό να θέλετε να μας κάνετε κάποια ερώτηση. Αρχικά διαβάστε τους Κανόνες συμμετοχής. Την δημοσκόπηση την "ανοίξατε" κατά λάθος ; Όπως είναι διατυπωμένη , αυτό το συμπέρασμα προκύπτει. Αν όχι , θα θέλατε να μας εξηγήσετε τι ακριβώς ζητάτε και το τι θέλετε να συμπεράνετε από τα αποτελέσματα που θα προκύψουν ;
Giorgos46 Δημοσιεύτηκε July 13, 2010 at 01:55 μμ Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε July 13, 2010 at 01:55 μμ καταλαθος μπηκα στην δημοσκοπηση .εσυ ομος για να με κρινιης και να με παρεξηγης μου απαντας η θελεις να μου διξεις κατι πανο στο θεμα που ρωτο
gvarth Δημοσιεύτηκε July 13, 2010 at 05:07 μμ Δημοσιεύτηκε July 13, 2010 at 05:07 μμ Αγαπητό μέλος, Πριν ακόμη καταλάβετε πως γράφουμε ένα post στο forum , ανοίξατε δημοσκόπηση για να ρωτήσετε στην ουσία για απορία σας, σας υπέδειξα να διαβάσετε τους κανόνες συμμετοχής . Δεν σας έκρινα ούτε έγραψα κάτι που σας υποτιμά νομίζω. Αν την υπόδειξη την εκλαμβάνετε έτσι, δεν μπορώ να κάνω κάτι γι' αυτό. Κάποιοι που γνωρίζουν το θέμα σας , θα απαντήσουν. Η δική μου επισήμανση αφορά την εκ παραδρομής εκ μέρους σας δημιουργία δημοσκόπησης.
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Συνδεθείτε τώρα