Μετάβαση στο περιεχόμενο

Κόστη-Αμοιβές Ηχομόνωση σε διαμέρισμα πάνω σε δρόμο


foititriasos

Recommended Posts

Καλησπέρα. Δεν γνωρίζω καθόλου το ζήτημα για το οποίο ρωτάω τη συμβουλή σας. Η κατάσταση έχει ως εξής: Μόλις μετακόμισα στην Αθήνα από μια επαρχιακή πόλη που ήμουν, όπου ο μόνος θόρυβος που μπορεί να ενοχλούσε ήταν καμμιά καμπάνα εκκλησίας ή κανένας σκύλος απέξω. Νοίκιασα σπίτι κοντα στο κέντρο της Αθήνας και έχω πάθει μεγάλο σοκ με το θόρυβο. Δεν μπορώ να ηρεμήσω. Θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποια φθηνή λύση για την περίπτωσή μου, μιας και το σπίτι δεν είναι δικό μου και δεν μπορώ να επενδύσω μεγάλα ποσά. Σας ευχαριστώ και ελπίζω να υπάρχει μια λύση και για μένα.

Link to comment
Share on other sites

foititriasos

 

Κάνε υπομονή και σε μερικές μέρες θα τον συνηθίσεις τον θόρυβο... :D

 

Δεν αναφέρεις αν το σπίτι είναι παλιό ή καινούργιο και κυρίως τα κουφώματά του δηλαδή ανοιγόμενα, συρόμενα κλπ ξύλινα ή αλουμινίου και τα τζάμια μονά, ή διπλά (θερμομονωτικά)

Σαν πρώτη σκέψη και σε περίπτωση που έχουμε να κάνουμε με απλούς υαλοπίνακες είναι να τους αντικαταστήσουμε με διπλούς και με κάποιο πάχος πχ 2Χ6χιλ. ή αν αυτό δεν γίνεται με κάποιο άλλο παχύτερο τζάμι.

 

Αυτό βέβαια πρέπει να ελεγχθεί από τον αντίστοιχο "κουφωματά" και πάντα σε συνεννόηση με τον ιδιοκτήτη του διαμερίσματος...

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.