happytoys Δημοσιεύτηκε January 6, 2011 at 03:32 μμ Δημοσιεύτηκε January 6, 2011 at 03:32 μμ Kαλησπέρα.. Ασχολούμαι με παιδικά παιχνίδια (kiddy rides) φέτος τα Χριστούγεννα ήθελα να βαλο ένα παιδικό τρενάκι με 4 βαγονακια που κάνει κύκλους πάνω σε ράγες,σε δημόσιο χώρο για την διάρκεια 4 εβδομάδων. Από την εφορία μου ζήτησαν να βγάλω άδεια υγειονομικού ενδιαφέροντος.(παράβολο 375 ΕΥΡΏ) Μα δεν πουλάω τρόφιμα ι τίποτα άλλο. Ρώτησα κ άλλους γνωστούς μου που ασχολούνται επίσης με την ίδια δουλεία άλλα δεν γνωρίζουν κάτι τέτοιο.. Έχω άδεια Εκμετάλλευσης παιδικών μηχανημάτων.. Εάν γνωρίζει κάποιος κάτι ας με ενημερώσει ευχαριστώ!!!! -------- Kαλησπέρα.. Ασχολούμαι με παιδικά παιχνίδια (null rides) φέτος τα Χριστούγεννα ήθελα να βαλο ένα παιδικό τρενάκι με 4 βαγονακια που κάνει κύκλους πάνω σε ράγες,σε δημόσιο χώρο. Από την εφορία μου ζήτησαν να βγάλω άδεια υγειονομικού ενδιαφέροντος.(παράβολο 375 ΕΥΡΏ) Μα δεν πουλάω τρόφιμα ι τίποτα άλλο. Ρώτησα κ άλλους γνωστούς μου που ασχολούνται επίσης με την ίδια δουλεία άλλα δεν γνωρίζουν κάτι τέτοιο..
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Συνδεθείτε τώρα