Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ηλεκτρολόγοι & Μηχανολόγοι ΚΕΝΑΚ και πράσινα άλογα


nikoskon

Recommended Posts

Όντως αντιμετωπίζεις κάθε φορά την υπάρχουσα κατάσταση με ότι εφόδια διαθέτεις. Χρειάζεται γνώση για να είσαι καλός σε αυτό που κάνεις Έίναι σωστό αυτό που λες ΛΙΑΚΟΥΡΑ.

 

Κρατείστε αυτό που λέει ο SeNNinhA γιατί έχει δίκιο:

1) τρέχετε να ενημερωθήτε και να μπήτε στην αγορά (μικρή αγορά αλλά τι να κάνουμε)

 

2) αγωνίζεστε με τα μέσα που σας δίνει ο νόμος για να ανατρέψετε την κατάσταση και να εξασφαλίσετε για εσάς και μόνο (όπως νομίζει ο καθένας) τα επαγγελματικά δικαιώματα που πιστεύεται ότι σας ανήκουν.

 

 

 

Τώρα κανένας "αγωνιστής" δε μπορεί να γνωρίζει αν έχουν γίνει εισηγήσεις στη περιφέρεια σε εκλεγμένα μέλη του ΤΕΕ. Η πόρτα φάνηκε νωρίς όμως...

Επίσης εθίχθησαν στη συζήτηση τα δικαιώματα των πολιτικών μηχανικών? Αν όχι προς τι η προστασία των δικαιωμάτων των Π.Μ. και απορέουσα αίσθηση αδικίας στη προτελευταία παράγραφο σου SeNNinhA? Κάτι παρεξήγησες νομίζω.

 

 

Όποιος βλέπει γκρίνια σε όλα αυτά καλύτερα να παίξει τον γκρινάρη:-x:mad::-x

Link to comment
Share on other sites

Δεν θιχθηκε τίποτε ούτε και εγω προσωπικά. Αλλα επειδή αναφερονται συνέχεια οι ΠΜ σαν οι φαταουλες των δικαιωμάτων των υπολοίπων γράφτηκε αυτό.

 

Εχω μάθει να είμαι ρεαλιστής και να προσαρμοζομαι ή να αγωνίζομαι. Τα υπόλοιπα τα θεωρω χάσιμο χρόνου. Όλοι οι μηχανικοι είμαστε σε κρίση και αντι να μαλωνουμε καλύτερα να μάθουμε να συνεργαζόμαστε. Πιο αποδοτικό θα ειναι και την πράξη ειναι αναγκαίο πια.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.