Μετάβαση στο περιεχόμενο

ΤΕΙ Θεσσαλονίκης τέλος μαθημάτων


Recommended Posts

Το έκτακτο εκπαιδευτικό Προσωπικό του ΤΕΙ Θεσ/νίκης είναι απλήρωτο από την αρχή της ακαδημαϊκής χρονιάς (4 μήνες) και έχει προχωρήσει σε επίσχεση εργασίας.

 

# Το έκτακτο ΕΠ(τουλάχιστον στο ΤΕΙΘ) σπανίως έχει προχωρήσει σε κινητοποιήσεις, αν και κάθε χρόνο παρουσιάζονται τέτοιου είδους προβλήματα. Πολλές φορές το ΤΕΙΘ έχει βασιστεί στο φιλότιμο των εκτάκτων, Φέτος όμως τα πράγματα έχουν φτάσει στο απροχώρητο.

# οι έκτακτοι εργάζονται πολλαπλάσιες ώρες από το ωράριο που τους έχει ανατεθεί (υποχρεωτικά και σε εργασίες πέραν του αντικειμένου τους τις περισσότερες φορές) και σε αυτούς βασίζεται η καλή λειτουργία των τμημάτων του ΤΕΙ.

# Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι δεν έχει πληρωθεί ούτε το δώρο Χριστουγέννων κάτι που είναι παράνομο.

# Συνολικά οι υποχρεώσεις του ΤΕΙΘ προς τους έκτακτους ανέρχονται γύρω στα 2,5 εκ ευρώ

# Το μόνιμο προσωπικό, φοιτητές και το προεδρείο του ΤΕΘ υποστηρίζουν την επίσχεση εργασίας των εκτάκτων και προχωρούν σε κλείσιμο του ΤΕΙΘ στις 7-8 Φεβρουαρίου αν δεν καταβληθούν οι μισθοί.

Link to comment
Share on other sites

Η εξεταστική του τμήματος ηλεκτρονικής έχει σταματήσει εδώ και μια εβδομάδα.Εάν συνεχιστεί αυτό σίγουρα θα χαθεί το εξάμηνο..και από όσα ακούγονται δεν υπάρχουν λεφτά για να ξεκινήσει καινούργιο ακαδημαικό εξάμηνο

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.