Μετάβαση στο περιεχόμενο

Μάρμαρο σε πάτωμα - πρόβλημα


gladiator

Recommended Posts

πριν περασεις τιποτα φωναξε καποιον ειδικο (μαρμαρας η λουστραδορος μαρμαρων) να σου πει. μπορει με ενα τριψιμο κ περασμα μια αδιαβροχοποιηση να ερθει στα ισια του.

 

και αν μπορεις ανεβασε μια φωτο να δουμε τι μαρμαρο ειναι

Link to comment
Share on other sites

Από αυτά που "ειπώθηκαν" μέχρι τώρα, πιθανολογώ κι εγώ ότι πρόκειται για μάρμαρο, που με τη χρήση, έχασε το γυάλισμα του, έχει φθαρεί κι άρχισε να λερώνει (απορροφάει βρωμιά).

 

Παρατηρείται πολύ συχνά στον χώρο της εισόδου ενός σπιτιού, επειδή φέρνουμε με τα παπούτσια μας βρωμιά και κόκκους άμμου, σε πολύ μικρότερο χρονικό διάστημα από το να δούμε παρόμοια σημάδια σε εσωτερικά σημεία του σπιτιού. Συνήθως εμφανίζεται στο πρώτο βήμα πριν μπούμε και στο πρώτο βήμα μόλις μπούμε. Καλό θα ήταν να υπάρχει ένα πατάκι, στοιχειωδώς μικρό, που θα βοηθήσει στην πρόληψη τέτοιων φαινομένων, ειδικά σε διαμερίσματα που είναι πολύ κοντά στο ασανσέρ και δεν προλαβαίνουν να "καθαρίσουν" τα παπούτσια μας. Υπάρχει κι ένας "κανόνας" που λέει ότι, τα παπούτσια μας "καθαρίζουν" περπατώντας, μετά από 8 βήματα κι από εμπειρική παρατήρηση, έχω δεί ότι ισχύει στην πράξη, παρατηρώντας πιο έντονα την αλλοίωση σε αυτή την περιοχή (δεν εννούμε φυσικά να έχουμε πατήσει σε λάσπες).

 

Ανεβάσε φωτογραφίες για να σε βοηθήσουμε.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.