Μετάβαση στο περιεχόμενο

Αλλαγή διαρρύθμισης ορόφου με ενημέρωση όψεων


Recommended Posts

Συνάδελφοι παρακαλώ τα φώτα σας.

 

Έχω μιά περίπτωση όπου πάω να βγάλω άδεια διαχωρισμού οροφοδιαμερίσματος σε 2 μικρότερα και έχω το εξής πρόβλημα:

Η αρχική άδεια είναι του 1981 (4-όροφο με τυπικό όροφο) και το κτίριο έχει κατασκευαστεί σύμφωνα με τα εγκεκριμμένα σχέδια, ωστόσο έχει αρκετές αποκλίσεις όσον αφορά τα ανοίγματα και τους εξώστες, και επιλπέον έχει κατασκευαστεί τζάκι το οποίο δεν φαινόταν στα σχέδια άρα και η καμινάδα του δεν υπάρχει στην όψη της πολεοδομίας.

Η υπάλληλος της πολεοδομίας μου είπε να δείξω ότι το τζάκι κατασκευάζεται τώρα και να κάνω νέες όψεις, αλλά έτσι εκτός του ότι πρέπει να πάρω "εγκρίσεις" από τους υπόλοιπους ιδιοκτήτες μπλέκω και με τον ΚΕΝΑΚ λόγω αλλαγής κελύφους.

Η ερώτηση μου λοιπόν είναι τι θα συμβεί αν εγώ βάλω στο φάκελο τις πραγματικές υφιστάμενες όψεις και την πραγματική υφιστάμενη κάτοψη και αποδεχτώ ότι έχουν διαφορές από τα εγκεκριμμένα σχέδια? Θα υπάρξει πρόστιμο και για ποιό λόγο αφού δεν έχω υπέρβαση δόμησης? Αν ναι, πως υπολογίζεται αυτό?

 

Ευχαριστώ

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.