Μετάβαση στο περιεχόμενο

Κατασκευαστικό ερώτημα: Μηχανολογικές μελέτες


basilis12

Recommended Posts

Γεια σας χρόνια πολλά και χριστός ανέστη σε όλους .έχω ένα εργοστάσιο κατασκευής ανυψωτικών μηχανημάτων και θέλω να κατασκευάσω ένα τουριστικό τραινάκι .οι μηχανολόγοι που συνεργάζομαι δεν γνωρίζουν κάτι .κατασκευαστικά δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα και η άδεια λειτουργιάς και το δίπλωμα μου το καλύπτουν και βεβαία σχεδία έχω για να το κατασκευάσω .το πρόβλημα μου είναι ότι χρειάζονται κάποιες μηχανολογικές μελέτες .μήπως υπάρχει κάποιος που μπορεί να αναλάβει τις μηχανολογικές μελέτες για να συνεργαστούμε? Οποιαδήποτε βοήθεια είναι δεκτή.

Link to comment
Share on other sites

κωστα ευχαριστω για την απαντηση.χειαζονται μελετες αντοχης υλικων και ευσταθειας και αλλες. το προβλημα ειναι οτι και εγω δεν της ξερω ακριβως ολες υπαρχει ενα προεδρικο διαταγμα του 1977 που αναφερεται σε αυτα .το μαιλ ειναι [email protected]

Link to comment
Share on other sites

Λοιπον ετσι οπως το ακουω νομιζω οτι πρεπει να αρχισεις με ενα τηλεφωνο στο ΕΣΥΔ http://www.esyd.gr/portal/p/esyd/el/index.jsp . Εκει θα εχουν πιθανοτατα οτι πληροφοριες χρειαζεσαι για τα εργαστηρια διαπιστευσης της εφαρμογης που μαλλον κατι τετοιο θελεις και οχι ενα μηχανολογο σε αυτη τη περιπτωση.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.