Μετάβαση στο περιεχόμενο

Υαλότουβλα


Recommended Posts

γεια σας θα ηθελα να με βοηθησετε.χτιζουμαι σπιτι και εχουμε βαλει υαλοτουβλα στουσ πισω τοιχους γιατι συνορευουμαι με αλλο οικοπεδο αλλα εχουμαι προβλημα γιατι σε ολα αυτα τα παρατηιρα δημιουργειται πολυ υγρασια στουσ τοιχουσ.τι αλλο τηα μπορουσαμε να βαλουμαι εκτοσ απο υαλοτουβλα για να αποφυγουμαι την υγρασια?

Link to comment
Share on other sites

Ίσως δε φταίει το υαλότουβλο αυτό καθ' αυτό (ως υλικό) για την υγρασία. Μπορεί να φταίει η κακή κατασκευή της τοιχοποιίας (ενώ υπάρχει υγρασία στο εξωτερικό περιβάλλον δε βάλατε μόνωση). Μπορεί να φταίει η κακή τοποθέτηση των υαλότουβλων (και από κάπου μπαίνει νερό). Μπορεί να φταίνε άλλα πράγματα (έχουν γίνει συζητήσεις στο φόρουμ αρκετές).

 

Κάποιος μηχανικός (κάποιας ειδικότητας) επιβλέπει την κατασκευή. Είναι ο καθ' όλα αρμόδιος (και υπεύθυνος) να σας υποδείξει τις λύσεις - και το λέω γιατί μόνο με επιτόπου παρατήρηση μπορεί κάποιος να υποψιαστεί το πρόβλημα (διαδικτυακά μόνο υποθέσεις θα κάνουμε).

Link to comment
Share on other sites

Το ίδιο πρόβλημα αντιμετώπιζω και εγώ. Εξωτερικός τοίχος με υαλότουβλα οπού 5-6 χρονιά τώρα δεν είχε πρόβλημα τώρα άρχισε να συμπυκνώνει στα υαλοτουβλα και στην τοιχοποιία με πλακάκι γύρω από αυτά. Στο χώρο μένουν οι υπηρέτες της κύριας που είναι και αλλοδαποί και δε μπορώ να καταλάβω αν αλλάξαν κάποια συνήθεια (όχι λένε) που δημιουργεί υπερβολική υγρασία. Σημειωτέων ο χώρος είναι λουτρό αλλα δε χρησιμοποιείται ποτέ (έχουν δικό τους λουτρό αλλού) και είναι σίγουρο. Τι μπορεί να παίζει με τα υαλοτουβλα? Απο θερμομονωτικής άποψης τι κάνουν ?

Link to comment
Share on other sites

Στο τμήμα Οικοδομική υπάρχουν συζητήσεις με θέμα την "υγρασία". Έχουν αναπτυχθεί πολλέεεες περιπτώσεις - θέλει λίγο διάβασμα αλλά ενδέχεται να βρει κάποιος άκρη και για τη δική του περίπτωση.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.