Μετάβαση στο περιεχόμενο

Σεμινάρια Προσωρινών Ενεργειακών Επιθεωρητών - ΕΠΕΝΕΤ


Recommended Posts

Το Τμήμα Μηχανολογίας του ΤΕΙ ΠΕΙΡΑΙΑ σε συνεργασία με το Κέντρο Τεχνολογικής Έρευνας (ΚΤΕ) Πειραιά και Νήσων, με την επιστημονική επιμέλεια του Εργαστηρίου Ήπιων Μορφών Ενέργειας & Προστασίας Περιβάλλοντος (ΗΜΕ & ΠΡΟΠΕ) του ΤΕΙ ΠΕΙΡΑΙΑ, συνεχίζοντας τη δραστηριοποίησή του στο πεδίο της Ενεργειακής Αξιολόγησης του Κτιριακού Αποθέματος, διοργανώνει σεμινάρια επαγγελματικής κατάρτισης τα οποία απευθύνονται σε προσωρινούς ενεργειακούς επιθεωρητές. Τα σεμινάρια αποβλέπουν στην περαιτέρω ενίσχυση των προσόντων τους στον τομέα των ενεργειακών επιθεωρήσεων και στην απόκτηση πρακτικής και θεωρητικής κατάρτισης στο πλέον σύγχρονο επαγγελματικό πεδίο.

 

Τα σεμινάρια ΕΠΕΝΕΤ (Ενέργεια ΠΕριβάλλον και ΝΕες Τεχνολογίες) πραγματοποιούνται στις εγκαταστάσεις του ΤΕΙ Πειραιά (Π. Ράλλη & Θηβών 250, Αιγάλεω) και του ΚΤΕ (Κειριαδών 2 Πετράλωνα) 4 και 5 Ιουνίου.

Για δηλώσεις συμμετοχής και πληροφορίες στα τηλ. και φαξ: 2105381493 και 6956617361 και ηλεκτρονικά, email: [email protected] URL:http://www.sealab.gr/greek/epenet/epenet.html

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.