Μετάβαση στο περιεχόμενο

Προγραμματισμός PLC


Recommended Posts

Είμαι νέος μηχανικός,μπορεί κάποιος πεπειραμένος να με καθοδηγήσει σχετικά με το ποιά προγράμματα είναι καλύτερα για τον προγραμματισμό ενός PLC;

Link to comment
Share on other sites

κάθε PLC έχει συγκεκριμένο πρόγραμμα για τον προγραμματισμό του, με εκδόσεις που αναβαθμίζονται, οπότε συνήθως δεν υπάρχει επιλογή μεταξύ προγραμμάτων αλλά επιλογή μεταξύ PLC.

Link to comment
Share on other sites

Μάλλον εννοείς πως έχει δική του γλώσσα προγραμματισμού και δικό του περιβάλλον ανάπτυξης εφαρμογών που σου προσφέρει συνήθως δωρεάν η εταιρεία που εμπορεύεται το PLC. Οπότε το σωστό είναι να επιλέξεις το PLC που θεωρείς καλύτερο για τη δουλειά σου και να μάθεις να το προγραμματίζεις. Λογικά πρέπει να έχουν κάποιον emulator για να ελέγχεις την εφαρμογή σου.

Link to comment
Share on other sites

ακριβώς, με μια αντίρρηση σχετικά με την δωρεάν παροχή λογισμικού προγραμματισμού PLC. Δωρεάν είναι σε κάποιους συνήθως μικρούς κατασκευαστές PLC ή ως περιορισμένων δυνατοτήτων εκπαιδευτικών/δοκιμαστικών εκδόσεων. Στους γνωστούς κατασκευαστές το λογισμικό είναι επί πληρωμή.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.