Μετάβαση στο περιεχόμενο

Πρόβλημα με οικοδομησιμότητα


Recommended Posts

το μεγαλυτερο μου πρόβλημα είναι οτι πρεπει να περιμένω να ξανα κυρωθεί η πράξη εφαρμογής η να μου δωσει το υπουργείο κάποιο νόμο η έστω υπουργική απόφαση για να προσπαθήσω να πείσω τον υπάλληλο της πολεοδομίας που απο οτι φένεται δεν είναι ουτε συνεργάσιμος ούτε διατεθιμένος να βρεί λύση απλα λέει διαρκώς οτι δεν τον απασχολεί το θέμα εκείνος έκανε την δουλεία του.δηλαδή έστειλε την επιστολή οτι δεν είναι στην αρμοδιοτητά του και δεν εχει οριστεί και αρμοδιοτητα απο το υπουργείο.

 

 

συνάδελφε

Για το 9/μηνο θα ζητήσεις και δικαιούσαι να πάρεις παράταση, μη σε στεναχωρεί

Link to comment
Share on other sites

τελικα εστειλε μια επιστολη στο σπιτι του πελατη που λεει οτι η πολεοδομια δεν ειναι αρμοδια υπηρεσια.και στο υπουργειο λενε να περιμενω να βγει ο νομος.

 

Δείξε αυτό το έγγραφο της ΔΟΚΚ (περίπτωση Β4) στον υπάλληλο της πολεοδομίας και αν δεν βαριέσαι και σε αυτόν που σε "κατατόπισε" από το υπουργείο και σε συμβούλεψε να περιμένεις:

http://epoleodomia.volos.gr/ftp/2011/document20110602.pdf

 

Μετά, πες μας τις αντιδράσεις τους ;)

Link to comment
Share on other sites

καλησπέρα και ευχαριστώ για την απάντηση.αυτο που μου ανέβασες αφορα άλλο δημο.ωστόσο εσυ απο που εκανες την διαδικασία για να το βρείς για να ζητήσω και εγω παρόμοιο έγγραφο?γιατι του είχα δείξει και ενα απο τα γιάννενα που μου έδωσε ενας συνάδελφος αλλα ήθελε να αναφέρει τον πειραιά ο υπάλληλος.οπότε αμα μου πείς απο που το πήρες θα πάρω το αντίστοιχο. ευχαριστώ για τον χρόνο σου

Link to comment
Share on other sites

Μα το παραπάνω έγγραφο δεν αναφέρεται σε ενέργειες κάποιας συγκεκριμένης πολεοδομίας ή Δήμου της Ελλάδας, αλλά στις πολεοδομίες και Δήμους γενικά. Δείξτο στον προϊστάμενο της πολεοδομίας σου και πες μας τι σου είπαν.

Link to comment
Share on other sites

οτι θα το δείξω είναι το μόνο σίγουρο. και ευχαριστώ πολύ που με βοηθάτε. απλά ψάχνω όλες τις πιθανές απαντήσεις που θα μου δώσει γιατί ο συγκεκριμένος υπάλληλος είναι λίγο 'περίεργος'. έχω διεκπεραιώση αρκετές άδειες στην συγκεκριμένη πολεοδομία αλλα όταν χρεώνεται ο φάκελος σε αυτον έχω πάντα πρόβλημα και καθυστερώ πάρα πολυ.

άντε και ο θεός βοηθός :)

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.