Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ερώτηση για πονηριά σε οικοδομή


pm4698

Recommended Posts

Γεια χαρα.

Ενοικιάζω ένα διαμέρισμα και έχω υποψιαστεί ότι ο ιδιοκτήτης - διαχειριστής κλέβει σε κοινόχρηστα.

 

Το κατάλαβα από τα λίγο φουσκωμένα κοινόχρηστα και το ότι έχει 5 μετρητές της ΔΕΗ ενώ έχει 6 διαμερίσματα. (Δεν θα πρεπε να χει 6 + το κοινόχρηστο?Έμαθα ότι ο από πάνω μου έχει κοινό ρολόι με τον από πάνω του και τα βρίσκουν μεταξύ τους - άρα μένει ένα κενό ρολόι+του ότι στο ισόγειο κάτι αποθήκες που είχε τις έκανε γραφείο του και αυτό από κάπου πρέπει να παίρνει ρεύμα-από που άραγε?)

 

Σήμερα πήγα να κοιτάξω στο λεβητοστάσιο και είδα ότι έχει 6 κάθετες διόδους για τα 6 διαμερίσματα αλλά λίγο παραδίπλα είδα ότι έχει παραπάνω από 6 μετρητές (καμιά 12 -14 κάπου εκεί). Αποθήκες έχει κάτω μερικές αλλά δεν έχει δώσει σε κανέναν. Που θα μπορούσαν να αντιστοιχούν αυτοί οι μετρητές οι παραπάνω στο λεβητοστάσιο?Μήπως παίρνει για το γραφείο από αλλη γραμμή?Από που μπορώ να δω ποιος παίρνει κι από που?(εννοώ το γραφείο ας πούμε που ήταν αποθήκες στα σχέδια από που παίρνει πετρέλαιο ή που αντιστοιχουν οι άλλοι μετρητές?)

 

Υπόψιν ότι η οικοδομή δεν έχει σώματα στον κοινόχρηστο.

 

Οποιεσδήποτε προτάσεις ή υποψίες δεκτές!

Link to comment
Share on other sites

Γνώμη μου είναι να μην προσπαθείς να βγάλεις συμπεράσματα μόνος σου, όντως έχουμε δει πολλά να συμβαίνουν στις πολυκατοικίες.

 

Να καλέσεις το διαχειριστή/ιδιοκτήτη και επιτόπου να σου εξηγήσει ποιος είναι ο μετρητής σου, από ποιο διακλαδωτή παίρνει γραμμή και σε τι εξυπηρετεί το πλήθος των υπολοίπων μετρητών. Για να το πάρει το μήνυμα...

 

Αν σου τα μασάει "άρον τον κρέββατόν σου και περιπάτει" έχουν πέσει και τα νοίκια, θα βρεις κάπου καλύτερα.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.