Μετάβαση στο περιεχόμενο

Σεμινάριο KNX


antheos

Recommended Posts

Καλημέρα! Τυχαίνει να έχω κάνει και εγώ κάνει και εγώ την πρακτική μου άσκηση στην εν λόγω εταιρία. Εάν δεν γίνομαι αδιάκριτος και επιτρέπεται από τους όρους του Forum είσαι στο κεντρικό (υπάρχει και παράρτημα Β.Ελλάδος)? Πώς πάνε οι δουλειές στον συγκεκριμένο κλάδο? (Building Automation) Κάποιος στο ξεκίνημα του θα ήταν καλό να ασχοληθεί με αυτό τον τομέα, να εξειδικευτεί? Ή κάποιος άλλος τομέας έχει περισσότερο μέλλον όπως ο Industry Automation? Σε ευχαριστώ πολύ (ζητάω μία εικόνα γενικά της αγοράς και δεν διαφημίζω γιατί απέχω από όλα αυτά εδώ και ένα χρόνο τουλάχιστον)

Link to comment
Share on other sites

Είμαι στο Μαρούσι, δίπλα στο Ο.Α.Κ.Α. Εγώ ενδιαφέρομαι πολύ να ασχοληθώ με το κομμάτι του Building Automation και προσπαθώ να εξειδικευτώ προς τα εκεί. Τώρα, γενικώς, είναι μια δύσκολη εποχή οπότε στην ερώτηση "πώς πάνε οι δουλειές", τι να σου πω; Σίγουρα δεν είναι όπως στο κομμάτι των φωτοβολταϊκών που υπάρχει πτώση. Αλλά θεωρώ πως το αν ασχοληθείς με Industrial ή με Building είναι καθαρά δικό σου θέμα. Βιομηχανίες και Κτίρια πάντα θα υπάρχουν....

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.