Μετάβαση στο περιεχόμενο

Βοηθήστε με με την άποψη σας


Recommended Posts

Λοιπόον, έχω περάσει στο τμήμα ηλεκτρονικών στα ΤΕΙ του Πειραιά. Δεν είναι κάτι που το επεδίωκα. Αρχικά είχα σκοπό να περάσω ΑΕΙ αλλά λόγω πολλών παραγόντων δεν έγραψα καλά. Να ξαναδώσω πανελλήνιες ή να τελειώσω την σχολή και με κατατακτήριες να προσπαθήσω για ένα ανωτερο πτυχίο. Πραγματικά είμαι τελείως αναποφάσιστη και μπερδεμένη. Εχω την όρεξη να ξαναδιαβάσω δουλεύοντας παράλληλα αλλά λόγω οικογενειακών( και γενικότερα περιβάλλοντος) δυσκολεύομαι πάρα πολύ και φοβάμαι μήπως αποτύχω και με την δευτερη. Ποιός είναι ο ασφαλέστερος δρόμος ; Πραγματικά δεν ξέρω τι να κάνω.

Link to comment
Share on other sites

Αν είσαι κοντά στη βάση της σχολής που επιθυμείς, αν έχεις όρεξη και θέληση μπορείς να ξαναδώσεις. Το θεωρώ καλύτερο γιατί θα αποφύγεις να τελειώσεις μία σχολή που δεν είναι στα πλάνα σου, θα γλυτώσεις χρόνο και τσάμπα κόπο. Βάβαια ακολουθώντας την σχολή που μπήκες, μετά από 4 χρόνια δεν ξέρεις μπορεί να έχεις αλλάξει και γνώμη.

Τα προσωπικά-οικογενειακά σου εσύ τα ξέρεις καλύτερα, αλλά εν πάση περιπτώση θα σε συμβούλευα να ξαναδώσεις..

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.