Μετάβαση στο περιεχόμενο

Recommended Posts

Αγόρασα κατοικία σε πολυκατοικια τριων διαμερισματων. Το κοινοχρηστο λεβητοστασιο (λεβητας και φωτισμος) τροφοδοτειται με ρευμα απο το διαμερισμά μου αλλά αυτό δεν αναφέρεται στο ΥΔΕ. Η σωστη λύση είναι να μπει κοινόχρηστο ρολόι ρεύματος. Αν λόγω της κατάστασης καθυστερήσουμε να βαλουμε το ρολόϊ, θεωρείται παράνομη η παραπάνω κατάσταση και τι επιπτώσεις θα εχω αν κάποιος με καταγγειλει στην ΔΕΗ για μεταβολή της εσωτερικής εγκατάστασης οπως όπως αυτή έχει δηλωθεί στη ΔΕΗ με την κατατεθειμένη ΥΔΕ.

Ευχαριστω

Edited by ΑΑΡΗΣ
Link to comment
Share on other sites

Στη πραγματικότητα δεν κάνεις κάτι το παράνομο, γιατί ηλεκτροδοτείς ένα χώρο που σου ανήκει κατά το 1/3, θα μπορούσε η ΥΔΕ να το αναφέρει με το ανάλογο μονογραμμικό σχέδιο. Τώρα για να σου κάνουν καταγγελία το θεωρώ απίθανο αφού θα πρέπει να την κάνει κάποιος από τους υπολοίπους 2 ενοικιαστές/ ιδιοκτήτες και στην προκειμένη περίπτωση αυτοί θα μείνουν χωρίς φωτισμό και θέρμανση . Το σωστό βεβαία είναι για να μην υπάρξουν προστριβές ,(που θα υπάρξουν και είμαι βέβαιος για αυτό λόγο πείρας) να πάρει μετρητή ξεχωριστώ ο κοινόχρηστος από τη ΔΕΗ

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.