Μετάβαση στο περιεχόμενο

Απορίες εκπαιδευόμενου για μελέτη 10kw


sebastian leto

Recommended Posts

Με προσλαβανε σε μια εταιρια σα εκπαιδευομενο και μου δωσανε την παρακατω ταρατσα για να κανω μια μελετη 10kw. Δε εχω καθολου προυπηρεσια στο αντικειμενο και θελω την βοηθεια σας. Υπαρχει στηθαιο υψους 1,10, τα pannel θα πρεπει να απεχουνε απο το στηθαιο το διπλασιο του υψους του? Δηλαδη 2,2? Επισης υπαρχει στην πανω δεξια γωνια ενα δωμα υψους 2,9 ισχυει και το ιδιο για αυτο? Οταν παω στο pvsyst στα near shadings να σχεδιασω την ταρατσα δε βρισκω εργαλειο για να φτιαξω τετοιο σχημα πρεπει να το κανω κομματια κομματια με παραλληλογρμμα και τριγωνα? Για να υπολογισω το αζυμουθιο ετσι ωστε να ναι =0 πρεπει να παω στην ταρατσα και να χρησιμοποιησω πυξίδα για να δω που ακριβως θα πρεπει να κοιτανε τα pannel?

 

Φροντίστε να δίνετε περιγραφικό τίτλο στα θέματα που δημιουργείτε.

Επίσης, μη δημιουργείτε θέματα με όλες σας τις απορίες μαζεμένες, αλλά ρωτήστε κάθε τι εκεί που πρέπει, σε παλιά θέματα ή σε νέα που θα δημιουργήσετε αν χρειαστεί..

miltos

Edited by miltos
Link to comment
Share on other sites

1 παραλληλόγραμμο για το κυρίως σπίτι (αν δεν έχει σπασίματα), 1 παραλληλόγραμμο για κάθε στηθαίο, 1 παραλληλόγραμμο για το δώμα.

Αν θες να έχει το σπίτι προσανατολισμό διαφορετικό από 0ο θα πρέπει να επιλέξεις ένα από τα παραλληλόγραμμα και να πατήσεις Rotate whole scene (ένα κόκκινο βελάκι αριστερά) και στο παράθυρο που θα βγει στα δεξιά της οθόνης σου εκει που λέει New Azimuth βάλε τον επιθυμητό προσανατολισμό.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.