Μετάβαση στο περιεχόμενο

Παλιο μονοπατι ανενεργο.


prasinos

Recommended Posts

Χαιρετω τους φιλους.Γνωριζει καποιος φιλος ποτε ενα παλιο μονοπατι θεωρειται ενεργο?Ποσο πλατος πρεπει νάχει αυτο?Τα ρωταω ολα αυτα γιατι μαλλον εχω μπλεξει και θα εξηγησω.Αγοραστηκε οικοπεδο πριν εξη χρονια δυο στρεματων με φατσα σε επαρχιακο δρομο 22 μ εκτος σχεδιου και βγηκε αδεια κατα παρεκλιση και εγινε ο σκελετος ,και απ'εκει αρχιζουν τα προβληματα.Εμφανιστηκαν διπλανοι ιδιοκτητες και καθαρισαν ενα κομματι απο πουρναρια και εμφανισαν ενα μονοπατι που ισχυριζονται οτι περναει το οικοπεδο και μαλιστα πανω στην οικοδομη,κατι που το τοπογραφικο δεν εμφανιζε και που στην ουσια δεν υπηρχε ουτε κατα διανοια ενεργο .Αν εχουν δικιο και τους αφησω χωρο στα πλαγια ,ποσο πλατος, και πως νομιμοποιειται η παραχωρηση αυτη για περαιτερω διεκδικησεις.Ευχαριστω!

Link to comment
Share on other sites

Ένας έλεγχος και εφαρμογή του ακινήτου σε στερεοζεύγη αεροφωτογραφιών της αντίστοιχης χρονικής περιόδου (δλδ φωτοερμηνεία από τοπογράφο) μπορούν να βεβαιώσουν ή να αποκλείσουν τους ισχυρισμούς των γειτόνων για την ύπαρξη του υποτιθέμενου μονοπατιού.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.