Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτοβολταϊκά σε πτηνοτροφείο


Monder

Recommended Posts

Δεν χρειάζεται ούτε επιχείρηση να είναι απο κάτω ούτε να ηλεκτροδοτείται για να βάλει Φ/Β, προφανώς δεν μιλάμε για του ειδικού προγράμματος.

Θα πρέπει να δεις λίγο τα στατικά γιατί τα ποιό πολλά πτηνοτροφία είναι με τσίγκους και τσιμεντολιθους και φτιαγμένα στο περίπου.

Αν είναι σύγχρονη μονάδα go for it

Link to comment
Share on other sites

Jsk αν δεν υπαρχει επιχειρηση τοτε στην αιτηση της ΔΕΗ,ποιος υποτιθεται οτι ειναι ο καταθετων?Μια Ο.Ε., που εχει εδρα που?Ρευμα εννοειται οτι δεν χρειαζεται καθως δεν γινεται συμψηφισμος αλλα ρωτω για να δω αν υπαρχει παροχη ή αν θα του φερουν κολωνες απο χιλιομετρα.

Link to comment
Share on other sites

καλημερα συναδελφοι ειναι συγχρονη κατασκευη πληρως αυτοματοποιημένη κατασκευης πριν 2 ετων σιδοροκατασκευη κολονα εχει διπλα κ καλη κολονα απλα θελω να ξερω σε ποια διαδικασια περναει αυτο....

Link to comment
Share on other sites

Ο καταθετων μπορει να ειναι φυσικο προσωπο αλλα ισως παρουσιαστει προβλημα με τη συσταση εταιρειας αργοτερα και τα μελη που θα την αποτελουν.Οποτε,γνωμη μου ειναι να συστηνεται μια εταιρεια και μετα να γινεται η καταθεση της αιτησης.

Link to comment
Share on other sites

1. Αν θές μέχρι 10KWp πας με το ειδικό πρόγραμμα σαν πολύ μικρή επιχείρηση η οποία είναι και ιδιοκτήτητς του χώρου εγκατάστασης και πρέπει να έχει παροχή στο όνομα της.

 

2. Αν θές πάνω απο 10KWp μπορείς ή να το κάνεις στην ίδια εταιρία η σε άλλη εταιρία η οποία θα συνάψει μισθωτήριο συμβόλαιο για την στέγη.

2. α Μέχρι 100kWp πας στην Τοπική ΔΕΗ

2.β Για πάνω απο 100kWp m;exri 1MWp πάς στην περιφερειακή ΔΕΗ,

3. για πάνω απο 1MWp περνάς πρώτα απο ΡΑΕ για άδεια παραγωγής.

Για πανω απο 20kWp που ανέφερες στο αρχικό σου μύνημα πάς με την διαδικασία 2.α και συμπληρώνεις την αίτηση ΔΕΗ μέχρι 100kWp επί στέγης. ότι ρευμα και να έχει το πτηνοτροφειο δεν απασχολεί την ΔΕΗ απλά ο πελάτης σου πρέπει πρώτα να αποφασίσει αν θα κάνει την αίτηση σαν εταιρία, φυσικό προσωπο ή σαν εταιρία ειδικού σκοπου. Διάβασε την αίτηση ΔΕΗ και θα καταλάβεις τι πρέπει να κάνεις και εμείς πάλι εδώ είμαστε.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.