mecheng1983 Δημοσιεύτηκε January 13, 2012 at 06:32 πμ Δημοσιεύτηκε January 13, 2012 at 06:32 πμ καλημέρα σεόλους/όλες είμαι μηχανολόγος μηχανικός κι ενδεχομένως να πάω σε κατασκευή ως hull or paint inspector έχω κάνει 3ος μηχανικός κ δουλεύω σε γραφείο ναυτιλιακής αλλά δεν είμαι βέβαιως για το τί θα έπρεπε να μελετήσω για να είμαι καλύτερα προετοιμασμένος για new-building (china or korea) εάν μπορεί να βοηθήσει κάποιος/κάποια θα το εκτιμούσα ιδιαιτέρως προς το παρών το μόνο που έχω σκεφτεί είναι να κάνω λίγα μαθήματα για ναυπηγικό σχέδιο κι ίσως autocad .. η εταιρεία κάνει κάποια σεμινάρια σε κάποιο νηογνώμονα αλλά ακριβώς επειδή δεν είμαι ναυπηγός προσπαθώ να δω τί θα μου λείπει τεχνικά επίσης, εάν έχει κανείς βιώματα από newbuilding - πώς είναι η ζωή δηλαδή εκεί - παρακαλώ ρίξτε καμιά ιδέα ευχαριστώ Ανδρέας ΔΠ
mecheng1983 Δημοσιεύτηκε January 28, 2012 at 02:24 μμ Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε January 28, 2012 at 02:24 μμ ???
Alex Nayphgos TE Δημοσιεύτηκε August 14, 2015 at 11:10 πμ Δημοσιεύτηκε August 14, 2015 at 11:10 πμ Φανταζομαι οτι εχεις παει πλεον στα newbuilding και εχεις καποιες εμπειριες να μοιραστεις με εμας.
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Συνδεθείτε τώρα