ser Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9 , 2012 Καλημερα σας Ηθελα να ρωτησω ειμαι εργοληπτης εργων μηχανολογος τει το τπυχιο μου το εργοληπτικο το πηρα το 2010 και αποφασισα να κανω εγγραφη στο τσμεδε. Η απορια μου ειναι οτι στο χαρτι των εισφορων που μου στειλανε μου εχουν χρεωσει εισφορες οτι ειμαι μηχανικος ανω πενταετιας ξερει καποιος γιατι συμβαινει αυτο? Φυσιολογικα δεν θα επρεπε να ειμαι κατω πενταετιας αφου εγγραφομαι πρωτη φορα και το εργοπηπτικο το εχω απο το 2010? Να σημειωσω οτι ειμαι νεος ασφαλισμενος μετα το 93 Εννοειται οτι προσπαθω να επικοινωνησω με το ταμειο αλλα τιποτα και ηθελα πριν παω να εχω μια εικονα του τι μπορει να συμβαινει ευχαριστω Link to comment Share on other sites More sharing options...
bimaas Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9 , 2012 ΚΑΛΗΜΕΡΑΣ ΕΙΣΑΙ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 35 ΧΡΟΝΩΝ ΓΙΑ ΑΥΤΟ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ser Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9 , 2012 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9 , 2012 ειμαι οντως ανω 35 αλλα αυτο με την ηλικια νομιζω οτι ισχυει για την ειδικη προσαυξηση την οποια θα την χρεωθω οταν ειμαι 35 και εχω συμπληρωσει και 10 χρονια ασφαλισης εχει σχεση η ηλικια με το ανω πενταετιας? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pseirak Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9 , 2012 Με το άνω πενταετίας δε νομίζω να έχει σχέση η ηλικία. Αυτό έχει να κάνει μόνο με ειδική προσαύξηση. Καλό είναι να κάνεις καμιά ερώτηση και στο ΤΣΜΕΔΕ Link to comment Share on other sites More sharing options...
ikaros13 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9 , 2012 Αμα είσαι πάνω από 35 πας κατευθείαν άνω 5ετίας, ας γράφτηκες στο ΤΣΜΕΔΕ από πχ τα 34......Γκαραντί αυτό Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα