Μετάβαση στο περιεχόμενο

Προβλημα μαρμαρα δαπεδου


Recommended Posts

Σε ισόγεια μονοκατοικία ξηλώσαμε τα παλία πατώματα (φτάσαμε μέχρι την πλάκα) ρίξαμε τσιμεντοκονία και τοποθετήσαμε μαρμαρο Νέστου. Το μάρμαρο αρχισε να παρουσιάζει στίγματα και θαμπάδες. Φώναξα τον μαρμαρά και μου είπε οτι υπάρχει απο κάτω υγρασία αλλα θα φύγει. Μάλιστα μου τα ξαναγιάλυσε (κρυσταλοποίηση) αλλα μετα απο 15 μερες τα ιδια. Αφησα το σπίτι να αερίζεται για 4 μήνες αλλα τίποτα. Φώναξα κάποιον αλλο μαρμαρά ο οποίος μου είπε οτι πρέπει να τα γιαλύσει με διαμάντια, κατόπιν θα κάνει αδιαβροχοποίηση (οχι κρυσταλοποίηση) και σε ενα χρόνο θα φύγει η υγρασία. Η υγρασία απο τι προέρχεται? Το πρόβλημα είναι του μαρμάρου ή κατασκευαστικο και τι μπορω να κάνω?

Σας ευχαριστώ

Link to comment
Share on other sites

Τι τσιμεντοκονία έβαλες και πόσο χρόνο παρέμεινε?Με 10-15 λεπτά ανοικτό χρόνο εφαρμογής αυτή την εποχή και προιόν κόλλας C2FT κατά ΕΝ 1346-48 με την χαμηλή απορροφητικότητα του μαρμάρου Νέστου πρόβλημα στιγμάτων δεν θα έπρεπε να έχεις.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.