Μετάβαση στο περιεχόμενο

οροι δομησης σε αδεια νομιμοποιησης μεσω ν.4014


Recommended Posts

Γεια σε όλους! Με βάση ποιους όρους δόμησης τσεκάρουμε αν τμήμα αυθαιρετης κατασκευής σε περίπτωση που υπάρχει ΟΙΚ.ΑΔ. μπορει να μομιμιποιηθεί και αυτό μέσω αδείαςνομιμοποιησης μετά την πληρωμή παραβόλου κτλ.? Με τους όρους δόμησης που ίσχυουν τώρα ή αυτούς που ίσχυαν όταν βγήκε η άδεια? 'Η αυτούς που ισχύαν όταν εγκαταστάθηκε η χρήση?

Γενικά με ποιούς όρους δόμησης μπορούμε να εξετάσουμε ένα αυθαίρετο είτε πάει προς άδεια είτε μόνο με πληρωμή προστίμου? έχω παρακολουθήσει σεμινάριο της Λεμπέση και θυμάμαι πως είτε παίρνεις τους όρους δόμησης που ίσχυαν τότε (πότε?) ή τους όρους δόμησης που ισχύουν τώρα αν είναι ευμενέστεροι. Σωστά?

Edited by λουκία βεντούρα
Link to comment
Share on other sites

ευχαριστω πολύ για την απάντηση fear1976! ψαχνω να το βρω σε σχετική νομοθεσία αλλά δεν το βρίσκω. αν κάποιος μπορεί να μου υποδείξει που ακριβώς να το βρώ θα με γλύτωνε από πολύ ψάξιμο...

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.