Μετάβαση στο περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Παιδια καλησπερα

 

Θα ήθελα τη γνώμη σας και την εμπειρία σας μεταξύ δυο τύπων καλωδιων για την πλευρά ΑC σε ένα κατοσταρι. Διάβασα σε ένα site ότι διατίθενται μεταξύ άλλων δυο είδη καλωδιων το ΝΥΥ και το νεοπρενιου HAR. Για το ΝΥΥ αναφέρει μεταξύ άλλων ότι δεν ενδείκνυται για απευθείας ταφή στο χώμα . Άρα θα χρειαστεί και πλαστικούς σωλήνες .

 

Θα ήθελα η γνώμη σας ( για το πιο ειναι καλύτερο) να περιλαμβάνει και το κριτήριο του κόστους

 

Ευχαριστω πολυ εκ των προτέρων

Δημοσιεύτηκε

Το να κάνεις κατευθείας Ταφή στο χώμα χωρίες ένα cavidotto είναι λάθος, για να γλυτώσεις 50€ για μια παροχή 50 μέτρα? δεν έχει νόημα πιστευω

θέλει σωλήνα ταπωμένο και απο τις 2 μεριές για να μην μπορούν να μπούν τρωκτικά ώστε να έχεις το καφαλάκι σου ήσυχο. Το HAR δεν το έχω χρησιμοποιήσει και δεν το ξέρω.

Δημοσιεύτηκε

βαζεις NYY χωρις προβλημα εαν και εφοσον εχεις καθαρισει τα αυλακια σου απο πετρες κλπ ωστε να ειναι επιπεδο οσο μπορει, και μετα με στρωσεις αμμου μεταξυ γειωσης και καλωδιων ac δεν αντιμετωπιζεις κανενα προβλημα απο τρωκτικα κλπ επειδη δεν μπορουν να σκαψουν στην αμμο

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.