Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλώδια AC ΝΥΥ ή νεοπρενίου


odisseous

Recommended Posts

Παιδια καλησπερα

 

Θα ήθελα τη γνώμη σας και την εμπειρία σας μεταξύ δυο τύπων καλωδιων για την πλευρά ΑC σε ένα κατοσταρι. Διάβασα σε ένα site ότι διατίθενται μεταξύ άλλων δυο είδη καλωδιων το ΝΥΥ και το νεοπρενιου HAR. Για το ΝΥΥ αναφέρει μεταξύ άλλων ότι δεν ενδείκνυται για απευθείας ταφή στο χώμα . Άρα θα χρειαστεί και πλαστικούς σωλήνες .

 

Θα ήθελα η γνώμη σας ( για το πιο ειναι καλύτερο) να περιλαμβάνει και το κριτήριο του κόστους

 

Ευχαριστω πολυ εκ των προτέρων

Link to comment
Share on other sites

Το να κάνεις κατευθείας Ταφή στο χώμα χωρίες ένα cavidotto είναι λάθος, για να γλυτώσεις 50€ για μια παροχή 50 μέτρα? δεν έχει νόημα πιστευω

θέλει σωλήνα ταπωμένο και απο τις 2 μεριές για να μην μπορούν να μπούν τρωκτικά ώστε να έχεις το καφαλάκι σου ήσυχο. Το HAR δεν το έχω χρησιμοποιήσει και δεν το ξέρω.

Link to comment
Share on other sites

βαζεις NYY χωρις προβλημα εαν και εφοσον εχεις καθαρισει τα αυλακια σου απο πετρες κλπ ωστε να ειναι επιπεδο οσο μπορει, και μετα με στρωσεις αμμου μεταξυ γειωσης και καλωδιων ac δεν αντιμετωπιζεις κανενα προβλημα απο τρωκτικα κλπ επειδη δεν μπορουν να σκαψουν στην αμμο

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.