Μετάβαση στο περιεχόμενο

Τριήμερο Υποστήριξης Επιχειρηματικών Ιδεών από το ΤΕΕ/ΤΚΜ


semtee

Recommended Posts

Μετά το τριήμερο ένα σχόλιο:

 

Εμείς ανεβήκαμε από τα Χανιά για να παρουσιάσουμε και μπορούμε να πούμε ότι άξιζε τον κόπο. Η οργάνωση από τη μεριά του ΤΕΕ είχε πάθος και δεν εμφάνισε σημάδια κόπωσης ή ενδείξεις διεκπεραιωτικής διαδικασίας. Από ο,τι έμαθα, τις 2 πρώτες ημέρες δόθηκαν πολύτιμες συμβουλές από τους ομιλητές και διορθώθηκαν πολλά που είναι εφόδια για το μέλλον. Δυστυχώς δε μπορέσαμε να είμαστε εκεί.

 

Μαθαίνω για ένα follow up στα τέλη του Ιούνη. Ευελπιστώ να υπάρχουν νέα καλά για πολλούς! Εμείς προχωράμε με την προώθηση στα εστιατόρια και μπορούμε να πούμε ότι η αποδοχή είναι απροσδόκητα θερμή!

 

 

Καλημέρα σε όλους

Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 21
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

καλημέρα

Θέλω να επαναλάβω πως πρόκειται για μια πολύ καλή πρωτοβουλία, ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα που μπορεί να έχει για τον καθένα από εμάς που συμμετείχαμε.

Θεωρώ πως ιδιαίτερα οι νεώτεροι που ήταν και η πλειοψηφία των συμμετεχόντων, μόνο θετικά στοιχεία μπορούν να αποκομίσουν.

Αντίστοιχες πρωτοβουλίες πρέπει να επαναληφθούν και να επικοινωνηθούν όσο το δυνατόν περισσότερο, τόσο στους ενδιαφερόμενους να υποβάλλουν κάποια πρόταση, όσο και σε αυτούς που πιθανόν να ενδιαφέρονται να επενδύσουν.

Το τελευταίο πιθανόν να ακούγεται παράξενο, όμως πάντα υπάρχουν επενδυτές, η προσέγγισή τους όμως ιδιαίτερα σήμερα είναι αρκετά δύσκολη. Ίσως και πολλοί μεταξύ των οποίων κι εγώ δεν γνωρίζουμε που πρέπει να στρέψουμε την προσοχή μας. Ίσως και η δύσκολη περίοδος που διανύουμε ενώ από τη μια μπορεί να θεωρηθεί πως προσφέρει ευκαιρίες και στρέφει περισσότερους στην κατεύθυνση να προχωρήσουν σε κάτι νέο, από την άλλη όμως δε σου δίνει περιθώρια να ρισκάρεις.

Θα πρότεινα στους εκάστοτε υπεύθυνους (δε θα καταφέρω να παρευρεθώ στη συνάντηση που οργανώνεται για  follow up στα τέλη του Ιούνη), να δουλέψουν στην κατεύθυνση προσέγγισης εν δυνάμει επενδυτών στην κάθε κατηγορία προτάσεων. Η προβολή και το βήμα που δίνεται στους ενδιαφερόμενους να υποβάλλουν πρόταση είναι εξίσου βασική με την προώθηση της πρότασης στους πιθανά ενδιαφερόμενους να επενδύσουν. Αυτο βέβαια μπορεί να γίνει και εκ των υστέρων σε κάποιο βαθμό, με την ανάρτηση των σχετικών video και pdf των παρουσιάσεων.

Να σας ενημερώσω πως έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του "Επιχειρείν: 27,28,31 Μαΐου 2013"

 
 
Προσωπικά θέλω να δώσω συγχαρητήρια στο ΤΕΕ ΚΜ για την πρωτοβουλία και ελπίζω να συνεχίσει βελτιώνοντας την αποτελεσματικότητα του εγχειρήματος.
 
Υπάρχουν πολύ δυνατά μυαλά που ακόμη οραματίζονται και επίσης επιχειρηματίες που μπορεί να έχουν σημαντικό όφελος από την ανάπτυξη των ιδεών τους.
Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.