castor_troy Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 4 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 4 , 2013 ίσως να είναι αφελής η ερώτηση, αλλά εαν θέλω να σβήσω κάτι που έγραψα κατά λάθος στο "σεντόνι" της άδειας μπορώ να χρησιμοποιήσω blanco ή θα έχω πρόβλημα μετά στην πολεοδομία? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vagelis pap Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 4 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 4 , 2013 το Blanco πάντως απαγορεύεται σίγουρα!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
castor_troy Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 4 , 2013 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 4 , 2013 φαντάζομαι θα μπορώ να το διαγράψω με μια γραμμή αρκεί να φαίνεται τι έγραφε από κατω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vagelis pap Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 4 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 4 , 2013 έχεις πάρει έγκριση δόμησης; Link to comment Share on other sites More sharing options...
castor_troy Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 5 , 2013 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 5 , 2013 πρόκειται για αναθεώρηση υπάρχουσας άδειας του 2011. Το σεντόνι δεν το έχω πάει ακόμα στην πολεοδομία. Έχω γράψει κατα λάθος οτι θα υποβληθεί και τοπογραφικό, που όμως δεν ισχύει, και θέλω να δω ποιός είναι ο σωστός τρόπος για να το σβήσω χωρίς να δημιουργηθεί πρόβλημα από τον ελεγχο. αν έχει τύχει σε κάποιον να διορθώσει κάτι που έγραψε στο σεντόνι θα εκτιμούσα την απάντηση του Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα