Μετάβαση στο περιεχόμενο

βερνικι ως διακοσμητικο σε πλακες ακροβουνιου,καρυστου


oliver

Recommended Posts

Μιάμιση γραμμή και μπερδεύτηκες oliver.

Γιατί αστάρι?Θα αγκυρώσεις κάτι επάνω στις πέτρες,επιθυμείς γέφυρα πρόσφυσης,προετοιμάζεις την επιφάνεια σου για γάμο?Δεν νομίζω.

Θα ήταν σωστότερο να άρχιζες με το τι θες να πετύχεις στην πέτρα σου.Μάλλον να αποφύγεις την υγρασία,το νερό,το χλώριο,το λάδι,τις κιτρινίλες και γενικά τα λεκιάσματα ενδιαφέρεσαι + την προστασία της επιφάνειας αφού την πλήρωσες.Τώρα βέβαια αν σου πω ότι ένας μηχανικός που σκαμπάζει θα σε έσωνε από χρήματα στο κόστος του υλικού και λάθος τοποθετήσεις και λάθος προιόν εσύ θα νόμιζες ότι πάω γυρεύοντας,οπότε τα ξαναλέμε σε κανένα χρόνο αν είμαι ακόμα γραμμένος εδώ...

 

Τα πολυουρεθανικά συνήθως δεν θα σου αλλάξουν το χρώμα αλλά θα φαίνεται γυαλιστερή η επιφάνεια,τα σιλοξανικά δεν θα σου αλλάξουν το χρώμα συνήθως και δεν θα φαίνεται γυαλιστερή η επιφάνεια και σε περίπτωση που το κάνεις μόνος σου,λέμε τώρα,πρόσεξε την βατότητα,γιατί ξέρεις είναι δύσκολο να σε πατάνε και να μην αντέχεις,κάνεις μπουμ!

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.