Μετάβαση στο περιεχόμενο

Πώληση εφαρμογής για Εντυπα και Αμοιβές Οικοδομικών Αδειών


EZOUR

Recommended Posts

Η εφαρμογή τρέχει σε EXCEL 2010.

 

Με την συμπλήρωση των στοιχείων του έργου δίνει :

 

  1. Εντυπα Αδείας σύμφωνα με τον Ν4030/11 και την 7533/12.
  2. Υποστηρίζει την δυνατότητα έκπτωσης και δίνει Εντυπο Σύμβασης σύμφωνα με τον Ν3919/11.
  3. Υπολογισμό Αμοιβών Μελετών και Επιβλέψεων συνυπολογίζοντας εκτός έδρας και ελάχιστη αμοιβή για όλες τις μελέτες, ΚΕΝΑΚ και ωριαία απασχόληση.
  4. Εντυπα Φορολογικών: προϋπολογισμό έργου, προϋπολογισμό αποτύπωσης, αναλυτικό προϋπολογισμό, δαπάνες μελετών, ανάλυση αμοιβών, συγκεντρωτικό αμοιβών, σημείωμα εισφορών (πολύχρωμο).
  5. Εντυπα ΙΚΑ: Π1, Π2, Π3, Δήλωση Απογραφής, Δήλωση Μεταβολών.
  6. Εντυπα ΕΚΚΟ ανά κατηγορία κτιρίου
  7. Εντυπα ΤΣΜΕΔΕ και υπολογισμός κρατήσεων για ιδιοκτήτες και μηχανικούς.
  8. Εντυπα ΦΕΜ για μελέτη, επίβλεψη και τοπογραφικό για όλους τους μηχανικούς.
  9. Υπεύθυνες δηλώδεις ιδιοκτητών και μηχανικών για μελέτες και θεώρηση αδείας.
  10. Τεχνική Εκθεση.
  11. Μελέτη Χρονικών Απαιτήσεων.
  • Οι υπολογισμοί των αμοιβών για ΤΕΕ και οι κρατήσεις επί αμοιβών και προϋπολογισμό έργου γίνονται σύμφωνα με την Δ17α/03/8/ΦΝ 460/2012. (παράλληλοι προϋπολογισμοί με ΕΤΑ 118/112,5/45)
  • Υποστηρίζει μέχρι 6 διαφορετικούς μηχανικούς ανά άδεια, με 100% αμοιβής μελέτης ή επίβλεψης ανά μηχανικό. Δεν υποστηρίζει συνυπογραφή μελέτης ή επίβλεψης.
  • Δεν παράγει αρχεία xml για αυτόματη υποβολή στο σύστημα αμοιβών του ΤΕΕ.
  • Υποστηρίζει διαχωρισμό κατοικιών σε μονοόροφα διαμερίσματα και μεζονέτες.
  • Επιτρέπει εισαγωγή συνολικού ποσοστού αναθεώρησης για τον συμβατικό προϋπολογισμό ή εισαγωγή οποιουδήποτε προϋπολογισμού ανά μελέτη.
  • Υποστηρίζει κτίρια όλων των χρήσεων έως 7 υπέργειων ορόφων. Για κτίρια κατοικίας ή μικτής χρήσης δέχεται έως 70 μονοόροφα διαμερίσματα ή 10 πολυόροφες μεζονέτες με απεριόριστο εμβαδόν γραφείων και καταστημάτων. Δεν υποστηρίζει όμοια κτίρια.
  • Δίνει Προμέτρηση εργασιών και Χρονοδιάγραμμα για κατοικίες, γραφεία και καταστήματα με ικανοποιητική για την Πολεοδομία προσέγγιση. Οι υπολογισμοί βασίζονται στα στοιχεία των επιφανειών και στατιστική επεξεργασία. Στα στοιχεία της προμέτρησης μπορεί να γίνει επεξεργασία.
  • Ο αναλυτικός προϋπολογισμός που συντάσσεται ή προκύπτει από την προμέτρηση είναι επεξεργάσιμος και μπορεί να προστεθεί στον προϋπολογισμό του έργου. Το ίδιο ισχύει και για τον Π3 του ΙΚΑ.
  • Στο Χρονοδιάγραμμα δίνεται η επιλογή για 5/6/7 εργάσιμες ημέρες την εβδομάδα και για απεικόνιση ανά εβδομάδα/δεκαπενθήμερο/μήνα ανάλογα με το μέγεθος του έργου.
  • Υποστηρίζει επιλογή υλικών για την Τεχνική Εκθεση και τον Αναλυτικό Προϋπολογισμό. Δίνει την δυνατότητα για Αναλυτικό με πραγματικές τιμές.
  • Τα έντυπα εκτυπώνονται συμπληρωμένα με όλα τα στοιχεία κατά περίπτωση: έκδοση άδειας με καταβολή αμοιβών μελέτης, έκδοση άδειας με καταβολή αμοιβών μελέτης επίβλεψης, θεώρηση άδειας με καταβολή αμοιβών επίβλεψης, θεώρηση άδειας χωρίς καταβολή αμοιβών.
  • Επιλογή εντύπων για εκτύπωση ξεχωριστά, κατά ομάδες ή όλων των απαιτούμενων. Ολα τα έντυπα εκτυπώνονται σε μέγεθος Α4.
  • Δυνατότητα ενημέρωσης τιμών ΕΤΑ, συντελεστών, κρατήσεων κλπ.

 

          Απόλυτα εύχρηστο, τιμές κρίσης

 

 

Link to comment
Share on other sites

Guest
Αυτό το θέμα πλέον έχει κλείσει για περαιτέρω απαντήσεις.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.