Μετάβαση στο περιεχόμενο

Επικαιροποίηση μελέτης


Recommended Posts

Καλημέρα σε όλους! Υπάρχει μια αρχιτεκτονική μελέτη προ του 2004. Ο φορέας επιθυμεί την επικαιροποίηση αυτής για να εναρμονιστεί ο Π/Υ με τα νέα τιμολόγια του Σουφλια. Μπορεί να γίνει η επικαιροποίηση αυτών από μηχανικό ο οποίος δε διαθέτει μελετητικό αλλά εργοληπτικό πτυχίο ή πρέπει να γίναι αυστηρά από μελετητή μηχανικό?

Θέλω εδώ να επισημάνω ότι προσωπικά το θέμα μου μοιάζει με το θέμα της σύνταξης ενός ΑΠΕ στη διάρκεια εκτέλεσης ενός έργου ο οποίος αν και παρεμβαίνει στη μελέτη δεν απαιτειται να συνταχθεί από μελετητή μηχανικό.

Θα με βοηθούσε πολύ αν κάποιος γνωρίζει κάποια σχετική νομολογία,εγκύκλιο κ.λ.π. Γνωρίζω ότι είναι ιδαιτερα εξειδικευμένο θέμα και θα το εκτιμούσα αν κάποιος γνώριζε κάτι σχετικο. Ευχαριστώ πολύ!

Link to comment
Share on other sites

η επικαιροποίηση αυτής πρέπει να γίνει ή από μελετητή ή από υπάλληλο δημοσίου, είναι σαν μια καινούργια μελέτη, χωρίς να απαιτούνται όλες οι αδειοδοτήσεις πάλι από την αρχή. πρέπει δε να αναφέρεται στην τεχνική έκθεση ότι αποτελεί την επικαιροποίηση της υπ' αρίθ.....μελέτης

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.