Μετάβαση στο περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Με την απόφαση 12684/92 της 27/11/2014 καταργηται η άδεια λειτουργίας κάποιων μεταποιητικών δραστηριοτήτων, γνωρίζεται αν καταργηται κ το ερωτηματολόγιο που συμπληρώνουμε?

Δημοσιεύτηκε

Ο ενδιαφερόμενος πριν την έναρξη λειτουργίας , της επιχείρησης του για την οποία δεν απαιτείται άδεια λειτουργίας σύμφωνα με την απόφαση 12684/92 της 27/11/2014, υποβάλει αίτηση στην Διεύθυνση Ανάπτυξης της Περιφέρειάς του με συμπλωρωμένο ερωτηματολόγιο και Χρήση γης .

Μετά την κατάθεση της αίτησης του απαντούν τι δικαιολογιτικά θα πρέπει να διατηρει στην επιχείρηση του ο ιδιοκτήτης σε γενόμενο έλεγχο από την ανωτέρω Υπηρεσία.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.