Μετάβαση στο περιεχόμενο

Κατασκευή σε ημιυπαίθριο


patsuka

Recommended Posts

Έχω ένα διαμέρισμα 87τ.μ στην Καλλιθέα διαμπερές σε πολυκατοικία 18ετίας. Θέλω να κλείσω την πίσω βεράντα (την μισή) φτιάχνοντας κατασκευή με αλουμίνιο και τζαμαρία. Η βεραντα έχει ταβανι και δεξια και αριστερα τοιχο. Θα ειναι περίπου 6 τ.μ. η κατασκευή. Πρέπει να βγάλω κάποια άδεια? θα πληρώσω πρόστιμο? θεωρείται ημιυπαίθριος?

Link to comment
Share on other sites

Είναι να το ρωτάς? Δηλαδή η άδεια είναι του 90, άρα κίστηκε με τον ΓΟΚ του 85 που επέτρεπε την κατασκευή Ημιυπαιθρίων. Ανέθεσε σε μηχανικό να κάνει έρευνα στον Φάκελλο της Οικοδ. Άδειας μήπως η κατασκευή μπορεί να γίνει νόμιμα και να έχεις ήσυχο το κεφάλι σου.

Link to comment
Share on other sites

Είτε ημιυπαίθριος είτε ακόμη περισσότερο εξώστης δεν μπορείς να τον κλείσεις με τζαμαρίες.

Για κάθε οικοδομική εργασία, ακόμα και γι αυτή που μας περιέγραψες απαιτείται οικοδομική άδεια. Ενδέχεται βέβαια να μην είναι δυνατόν να κάνεις νόμιμα αυτό που θες. Έχε κατά νου ότι τα πρόστιμα για αυθαίρετα από το 2007 και μετά είναι πολύ υψηλά.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.