Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ρωγμή σε ακρυλική μπανιέρα


katedim

Recommended Posts

Καλησπέρα

 

Η ακρυλική μπανιέρα, στο σπίτι που μένω, παρουσίασε ένα πολύ μικρό, αρχικά, ράγισμα που σιγά σιγά μεγαλώνει. Δεν θεωρώ πως κάναμε κακή χρήση χτυπώντας με κάποιο αντικείμενο το κάθετο τμήμα της (στη στενή διάσταση πάνω αριστερά από τη βαλβίδα), όπου εμφανίστηκε το πρόβλημα.

 

Ο σπιτονοικοκύρης, συντ/χος μηχανικός, πιστεύει πως η ζημιά προήλθε από κάποιο χτύπημα. Επισυνάπτω φωτογραφία ώστε αν κάποιος το έχει συναντήσει να μου δώσει τα φώτα του. Πρώτον αν υπάρχει περίπτωση να σταματήσει χωρίς να χρειαστεί αλλαγή η μπανιέρα και δεύτερον πως προήλθε.

 

Ευχαριστώ

 

 

post-109182-0-66099800-1479292110_thumb.jpg

Edited by katedim
Link to comment
Share on other sites

Φίλε θα σου γράψω την γνώμη μου φυσικά χωρίς να είμαι σίγουρος εξ αποστάσεως.

Τυγχάνει να είμαι υδραυλικός αλλά όταν απολύθηκα από φαντάρος πριν απο πολλάαααα χρόνια  για σχεδόν ένα χρόνο δούλεψα πολυεστέρα στα ιστιοφόρα.

Η χειρότερη δουλειά που έχω κάνει μακράν. Απαίσιες αναθυμιάσεις που σε κάνουν να θέλεις να κοιμάσαι συνέχεια και απίστευτη φαγούρα από τον πολυεστέρα.....

Αν δεχτούμε την εκδοχή σου ότι εσύ δεν την χτύπησες.....που να πω την αλήθεια, εκεί που κάνει την ρωγμή δεν πιστεύω ότι είναι από δικό σου χτύπημα...( πάντα χωρίς να είμαι σίγουρος)....θεωρώ ότι το κρακ είτε έγινε απο χτύπημα κατα την μεταφορά η την τοποθέτηση είτε από αστοχία στην κατασκευή του πολυεστέρα....

Αν αποξυλώσετε την μπανιερά ζήτα να δεις την απο πίσω πλευρά και αν είσαι μερακλής βγάλε καμιά φωτογραφία και ανέβασε την στο φόρουμ έτσι από περιέργεια.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.