Μετάβαση στο περιεχόμενο

Σχετικά με την πλατφόρμα του Εξοικονομώ για δανειοδότηση


Recommended Posts

Καλημέρα σας.

Μία ερώτηση παρακαλώ αν γνωρίζετε, καθότι διάβαζα και μέσα στο φόρουμ αλλά δε βρήκα κάποιο θέμα αντίστοιχο για να βοηθηθώ. Σχετικά με το εξοικονομώ, βρίσκομαι στο στάδιο συμπλήρωσης της αίτησης δανείου. Το εν λόγω οίκημα είναι στο όνομα του πατέρα μου που είναι συνταξιούχος και διαμένω εγώ με δωρεάν παραχώρηση χρήσης.Στο πεδίο στοιχεια ενεχομενου και συγκεκριμένα στα πεδίο "κατοικία", έχει επιλογές ιδιοκατοίκηση, ενοίκιο, γονείς, φιλοξενούμενος. Δεν αναφέρει κάπου δωρεάν παραχώρηση.Μήπως κάποιος από εσάς συνάντησε κάτι αντίστοιχο και μπορεί να με βοηθήσει?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων 

Link to comment
Share on other sites

Σχετικά με το ερώτημά μου, να σας ενημερώσω (σε περίπτωση που αναρωτηθεί και κάποιος ακόμη) έπειτα από επικοινωνία με την τράπεζα, το συγκεκριμένο πεδίο αφορά την κατοικία του ενεχομενου και όχι την κατοικία που έχει δηλωθεί για τις παρεμβάσεις. 

Link to comment
Share on other sites

Καλησπέρα

Προσπαθώ να εγγραφώ ως εγγυτής στο δάνειο της συζήγου μου για το εξ' οικονομώ. Μπαίνω με το ΑΦΜ κλπ. Στη συνέχεια γράφω επώνυμο, όνομα, ΑΦΜ. Μου ζητά κωδικό, δεν ξέρω εκεί τι να βάλλω. Επίσης τα πεδία "Τράπεζα" και "Τύπος Αίτησης" δεν ανταποκρίνονται. Τί να κάνω;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.