Γιάννης Μικ. 0 Posted November 23, 2018 Share Posted November 23, 2018 (edited) Συνάδελφοι καλησπέρα. Σχεδιάζω ένα ξενοδοχείο εντός οικισμού στο οποίο η δόμηση μου είναι 600 τ.μ. Το ισόγειο και το υπόγειο είναι ουσιαστικά στο ίδιο επίπεδο (μπαζωμένο στην πίσω πλευρά) .Έχω θεωρήσει σαν ισόγειο και χώρο κύριας χρήσης ότι φαίνεται εντός της κόκκινης γραμμής και το υπόλοιπο υπόγειο (βοηθητικοί χώροι).Αυτό που δεν ξέρω και ρωτάω είναι εάν το παρασκευαστήριο και το γραφείο του διευθυντή πρέπει να είναι σε χώρο κύριας χρήσης και επομένως να μετρήσουν στη δόμηση . Σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων 3 ASTERO.pdf Συμπλήρωσε την ειδικότητά σου στο προφίλ, αν είσαι μηχανικός. Pavlos33 Edited November 23, 2018 by Pavlos33 Link to post Share on other sites
Recommended Posts
Create an account or sign in to comment
You need to be a member in order to leave a comment
Create an account
Sign up for a new account in our community. It's easy!
Register a new accountSign in
Already have an account? Sign in here.
Sign In Now