Μετάβαση στο περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Γεια σας

Θέλω να σας ενημερώσω ότι δεν είμαι ηλεκτρολόγος αλλά μου αρέσει να ανακατεύομαι με τα καλώδια! Είμαι κατασκευαστής Μεταλλικών Κατασκευών και Κουφωμάτων Αλουμινίου.

Ενδιαφέρομαι να αγοράσω μια ηλεκτροκόλληση καινούρια η μεταχειρισμένη και δε πολυκαταλαβαίνω τη να προσέξω στο ταμπελάκι του κατασκευαστή για την κατάλληλη ασφάλεια.

1.  Kemppi 320 (Περιγραφή φωτογραφίας).

Στο ταμπελάκι αριστερά έχει 20A στα U1 230V και 16A στα U1 400V.
Η ασφάλεια που πρέπει να μπει είναι 20A και 16A αντίστοιχα;
 
2.  ELMIG 405  (Περιγραφή φωτογραφίας).
Εδώ που δεν έχει κάποια ασφάλεια την προσέξω; τα I1 στο max τον ampere; και να βάλουμε ανάλογη ασφάλεια;
 
Εδώ αναφέρει αυτό μόνο: Eingangsstrom eff./max.: 8 A/ 13 A
Τη ασφάλεια θα μπει εδώ; 
 
Και τέλος στην Kemppi 320 που έχει τα αμπέρ ασφάλειας 20A στα U1 230V είναι 36A max και στα 16A στα U1 400V είναι 21A max. αντέχει τη διαφορά αμπέρ η 16αρα ασφάλεια στα 21 αμπέρ; λέω εγώ τώρα. Μήπως είναι η εκκίνηση και μπορεί και τη σηκώνει η 16αρα.
 
Σας ευχαριστώ εκ το προτέρων

 

KEMPPI 320.jpg

ELMIG 405.jpg

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.