Μετάβαση στο περιεχόμενο

ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΣΗ ΣΕ ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΟ ΔΩΜΑ


Recommended Posts

Καλησπέρα σε όλους.

Γίνεται συζήτηση ώστε να τοποθετηθεί θερμομόνωση στην ταράτσα υφιστάμενης κατασκευής η οποία στεγάζει δημόσια γραφεία. Η τωρινή ταράτσα έχει ασφαλτόπανο ως τελική στρώση, η οποία χρησιμεύει για υγρομόνωση. Το ασφαλτόπανο είναι σε άριστη  κατάσταση. Και στην ταράτσα επίσης έχουν εδραιωθεί αρκετά κλιματιστικά, σχεδόν 100. 

Θα ήθελα αν μπορείτε, να μου δώσετε κάποια ιδέα όσον αφορά τις στρώσεις των υλικών που θα πρέπει να τοποθετηθούν. Αν δεν υπήρχαν τα κλιματιστικά θα ήταν εύκολο να δοθεί μια λύση, ΄όμως από τη στιγμή που υπάρχουν ίσως να πρέπει να τοποθετηθούν πλακάκια ως άνω στρώση ώστε να μπορέσουν να βιδωθούν τα κλιματιστικά ξανά. Μια λύση ίσως θα ήταν να χρησιμοποιηθούν πλακίδια τύπου fibrotile  και οι βίδες να τρυπήσουν το πλακάκι, τη θερμομόνωση και να σφινωθούν ξανά στην πλάκα, ώστε να εδράζονται τα κλιματιστικά...

Εχει κανείς να προτείνει κάποια λύση; 

Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.