Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ρολόι δεη


Recommended Posts

15 λεπτά πριν, Αρης κοντος said:

Καταγγελία θέλω να κάνω με έχουν φτάσει στα όρια 

πεσμας κ τον λογο , πως σε κλεβουν οπως λες ? με ποιο τροπο το κανουν?

Link to comment
Share on other sites

Δεν είπα ότι με κλέβουν,απλά έχω καλούς γείτονες που δεν έχουν τι να κάνουν κ ασχολούνται με εμένα κ είναι κακοί.ψαχνουν διαφορά αλλά εγώ τα έχω όλα κομπλέ αυτοί κλέβουν ρεύμα κ όχι εγω

  • Downvote 1
Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...

Συνάδελφοι καλημέρα. Ήθελα τη γνώμη σας σε ένα θέμα.

Σε ένα κτίριο τριώροφο (ισόγειο, Α' και Β') με άδεια το 1968, που έχει γίνει σύσταση οριζοντίου, οι κοινόχρηστοι χώροι της εισόδου και του κλιμακοστασίου δεν έχουν δικό τους ρολόι ΔΕΗ και παίρνουν ρεύμα από ένα διαμέρισμα (του ενός ιδιοκτήτη). Ποτέ δεν είχαν δικό τους ρολόι.

Θέλουν τώρα οι ιδιοκτήτες (2 τον αριθμό) να βάλουν ρολόι και έχουν πάει σε 5-6 γραφεία που βρίσκονται γύρω από τα υποκαταστήματα της ΔΕΗ, όπου όλοι έχουν αρνηθεί να αναλάβουν τις διαδικασίες για να τοποθετήσουν νέο ρολόι για τους κοινόχρηστους. Αν είναι αλήθεια, που δεν έχω κανένα λόγο να το αμφισβητήσω, τους λένε ότι η ΔΕΗ πολύ δύσκολα δίνει νέα ρολόγια.

Αυτές είναι όλες οι πληροφορίες που έχω. Προσωπικά δεν έχω καταλάβει για ποιό λόγο αρνούνται να αναλάβουν, η παραπάνω δικαιολογία μου κάνει λίγο προσχηματική και να ενημερώσω πως δε θα αναλάβω εγώ αυτή τη διαδικασία.

Ως νέα όμως μηχανικός θα παρακαλούσα για τη γνώμη σας σε ερωτήματα που μου τέθηκαν και θα με ενδιέφερε κι εμένα να μάθω:

1. Τι διαδικασίες πρέπει να ακολουθηθούν;

2. Υπάρχει περίπτωση το όποιο πρόβλημα να μπορεί να λυθεί (μερικώς ή ολικώς) με το να γίνει πρώτα η δήλωση των κοινόχρηστων τετραγωνικών στο Δήμο στη γνωστή πλατφόρμα;

 

Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων!

 

Edited by Amelia
Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.