Μετάβαση στο περιεχόμενο

Αντικατάσταση θυροτηλεφώνου bpt


Recommended Posts

Καλησπέρα σας,

σε πολυκατοικία 2 ορόφων 30 ετων, έχω παλιο σύστημα bpt. Στα 2 διαμερίσματα του 2ου ορόφου εχω τα θυροτηλέφωνα της bpt τα χωνευτά τα οποία χτυπάνε και ανοίγουν τη πορτα αλλά δε δουλεύει η φωνη και το ακουστικο. Η μπουτονιέρα έχει αλλαχτεί και είναι καινούρια. Στο gero που πήγα μου είπαν για ένα μόνο μοντέλο που μπορεί να αντικαταστήσει το παλιο χωνευτο της bpt. 

θα ήθελα να ρωτήσω αν πράγματι με βάση το σύστημα θυροτηλεφώνου που έχω θα μπορούσα να αντικαταστήσω τα παλιά χωνευτά με τα καινουρια χωρίς πρόβλημα σε ομιλία και ήχο. Επίσης αν γνωρίζετε, πόσα καλώδια είναι ο παλιό σύστημα και πόσα χρειάζονται για σύνδεση με το καινούριο θυροτηλέφωνο?

Ευχαριστώ. 

 

 

θυροτηλέφωνο χωνευτό-διαμερισμα.jpg

Σύστημα θυροτηλεφωνου-εισοδος.jpg

Link to comment
Share on other sites

Αγαπητέ φίλε ως προς το θέμα τις μπουτονιέρας πριν κάνεις την αλλαγη έπρεπε να ρωτήσεις κάποιον εξειδικευμένο ηλεκτρολόγο πριν την αλλάξεις διότι αυτή που έβαλες να μην είναι η κατάλληλη για αυτό το θυροτηλέφωνο που έχεις και δεν σου ανταποκρινεται στον ήχο και στην φωνή  β)Τα πόσα καλώδια έχει το κάθε σύστημα μπουτονιέρας και θυροτηλεφωνου δεν μπορεί να το ξέρει κανείς αν δεν είναι ο ηλεκτρολόγος που  έκανε την εγκατάσταση  γιαυτό το κάθε μοντέλο θυροτηλεφωνου που αποφασίζει ο ιδιοκτήτης να βάλει πάνε με κωδικό μοντέλου και σειράς για να μπορεί αύριο στο μέλλον να αλαξη κάτι τις στο σύστημα και να μπορεί να ανταποκρινεται πλήρως....

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.