Guest Δημοσιεύτηκε January 13, 2021 at 01:46 μμ Δημοσιεύτηκε January 13, 2021 at 01:46 μμ Γεια σας και καλή Χρονιά! Η μονοκατοικία που έχω εχει καλύψει 100% τα οικοδομίσημα τετραγωνικά. Σχεδιαστικά ειναι 147 τετραγωνικά Ισόγειο, με τα 47 τετραγωνικά να είναι οροφή κεραμμύδι και τα 100 να είναι πλάκα/ταράτσα από μπετό). Επειδή θέλω να πάω σε μηχανικό να αναλάβει αυτό το έργο, είναι δυνατό να γίνει κάτι τέτοιο ή εχω εξαντήσει τα τετραγωνικά και δεν επιτρέπετε να κάνω τίποτε στην ταράτσα; Στο μυαλό μου (ονειρευτεί) την ακόλουθη σιδεροκατασκευή: - φλατ οροφή - νομίζω πέργκολα λέγεται (ταβάνι από υλικό που θα προτείνει ο μηχανηκός - εγώ θέλω WPC, μόνωση/κάτι, και από πάνω πλακάκια ή ασφαλτόπανα) - χωρίς καθόλου τοίχους, μονο οι κολόνες της μεταλλικής κατασκευής. - δάπεδο(η σημερινή πλάκα) , να στρωθεί με οτι χρειάζεται και από πάνω πλακάκια εξωτερικού χώρου. - γύρω γύρω κάγκελα τζάμι. Είσοδος στον χώρο αυτό μέσω της εξωατερική σκάλας. καμία σύνδεση με το σπίτι. Ελπίζω η ερώτηση μου να είναι στην σωστή κατηγορία.
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Συνδεθείτε τώρα