Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καμινάδα λεβητοστασίου


Recommended Posts

Καλημερα σε ολα τα παιδια του φορουμ και μπραβο στους συντελεστες ,ευχομαι μεσα απο εδω να βοηθηθουμε ολοι σε τεχνικα θεματα και ανταλλαγη αποψεων .Το προβλημα μου ειναι το εξης, βρισκομαι σε μονοκατοικια στην κορινθια με κεντρικη θερμανση πετρελαιο , λεβητας bentone ,35000 kw και η καμιναδα απο το λεβητοστασιο διαπερνα την αποθηκη που ειναι μεσοτοιχια και ανεβαινει κατακορυφα 4 μετρα μεχρι το καπελο ,δηλαδη 70 ποντους εξοδο απο τον λεβητα με αλουμινοσωληνα και 4 μετρα μετα μεχρι την κορυφη .Αυτη την στιγμη μετα απο 20 χρονια η καπνοδοχος η καθετη ελλενιτ διατομης τετραγωνη 15χ15  εχει ανοιξει παντου απο υγροποιηση εχει βγαλει αφρους και γενικα θελει αλλαγη .Το ερωτημα μου ειναι το εξης ,να προχωρησω σε κατασκευη το καθετο τμημα τα 4 μετρα δηλαδη σε τσιμεντενιους κυβολιθους 20χ20 οποτε δεν διαταρασω και την πλακα της ταρατσας  μιας και τα 3 μετρα βρισκονται σε εσωτερικο χωρο ? η να προχωρησω σε αλλαγη με ινοχ? η εξοδος του λεβητα ειναι 130 φ. Εαν παω σε ινοχ μονη η διπλη? Ενημερωτικα αν παω σε ινοχ, και θα πρεπει να μεγαλωσω την εξοδο της πλακας της αποθηκης αλλα θα χασω και ωφελιμο χωρο με τα στηριγματα  στην αποθηκη .Υποψιν οτι το λεβητοστασιο εχει υψομετρικη διαφορα ολιγων εκατοστων (χαμηλοτερο) ως προς την αποθηκη .Σας ευχαριστω

 

 

Πρόσθεσε τονισμό στο κείμενο της δημοσίευσής σου. Επίλεξε "επεξεργασία" και διόρθωσέ το. Διάβασε προσεκτικά τους κανόνες συμμετοχής στο φόρουμ.

Pavlos33

IMG_20210326_140535.jpg

IMG_20210415_085727.jpg

IMG_20210415_085737.jpg

IMG_20210415_085420.jpg

Edited by Pavlos33
Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.