Μετάβαση στο περιεχόμενο

Επαγγελματικό ξεκίνημα νέου Διπλωματούχου Ηλεκτρολόγου Μηχανικού & Μηχανικού Η/Υ


electrical7

Recommended Posts

Καλησπέρα σας,

Έχω αποφοιτήσει σχεδόν ένα χρόνο από το Ε.Μ.Π ως ηλεκτρολόγος μηχανικός και μηχανικός υπολογιστών(κατεύθυνση ενέργειας) και μένω επαρχία. Η ιστορία με τον covid με κράτησε εδώ αλλά τώρα θέλω να κατέβω Αθήνα να βρω μια δουλειά. Αλλά δεν έχω ιδέα πού να απευθυνθώ και που ακριβώς θέλω να εργαστώ. Η αλήθεια είναι ότι τα επαγγελματικά μας δικαιώματα είναι πάρα πολλά αλλά το θέμα είναι πως θα βρεις εταιρείες πού να ασχολούνται με αυτά και να ψάχνουν για εργαζόμενους.

Μόνο τα σάιτ με αγγελίες εργασιών υπάρχουν και αυτά ζητάνε τρελές προϋπηρεσίες ή γλώσσες προγραμματισμού που εγώ δεν κατέχω. Θα ήθελα τις συμβουλές σας σχετικά με κάποια βήματα που πρέπει να κάνω ώστε να βρω την πρώτη μου εργασία. Με ενδιαφέρει αρκετά ο περιβαλλοντικός κλάδος λόγω πτυχιακής εργασίας αλλά δεν θα έλεγα όχι και σε κάτι που δεν έχω σκεφτεί.

Θα ήθελα να ξέρω αν προτείνετε να κάνω κανένα σεμινάριο ή είναι πεταμένα λεφτά; Επίσης έχω ξεκινήσει να μαθαίνω autocad γιατί βλέπω το ζητάνε πολύ και στη σχολή μας δεν μας το δίδαξαν ποτέ.

Ότι συμβουλή έχετε θα με βοηθήσετε. Έχω βγάλει ολόκληρη σχολή και νομίζω πως δεν έχω κανένα προσόν. Πρέπει από κάπου να ξεκινήσω 

Edited by Pavlos33
Link to comment
Share on other sites

Guest
Αυτό το θέμα πλέον έχει κλείσει για περαιτέρω απαντήσεις.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.