rigid_joint Δημοσιεύτηκε June 4, 2009 at 12:02 μμ Δημοσιεύτηκε June 4, 2009 at 12:02 μμ Ετοιμάστε μου ένα κελί στην Μακρόνησσο! ήμουν και γω εκεί και έστελνα γράμματα στο michanikos.gr http://www.michanikos.gr/member.php?u=15165
iliekater Δημοσιεύτηκε June 4, 2009 at 12:22 μμ Δημοσιεύτηκε June 4, 2009 at 12:22 μμ Έκατσα και διάβασα τα "γράμματά" σου με προσοχή . Πολύ ενδιαφέροντα . Τελικά έτσι είναι , όσοι πήγαν εξοροία ήταν σόφρωνες και φρονούντες . Κάποιοι ίσως να μην αναγνωρίστηκαν ούτε μετά από το θάνατό τους . [Φυσικά όλα αυτά τα λέω σε ένα φιλοσοφικό ντελίριο , δεν υπονοώ τίποτα για σένα , φίλε μου "Δύσκαμπτε" . Πλάκα-πλάκα , γι'αυτό δεν σε "λυγίσανε" εκείπέρα !] .
rigid_joint Δημοσιεύτηκε June 4, 2009 at 12:25 μμ Δημοσιεύτηκε June 4, 2009 at 12:25 μμ το πρόβλημα ήταν ότι τα'στελνα με το παπόρι.........απ'την Περσία και αργούσαν να'ρθουν. Που να λυγίσω? rigid λέμε
mred-akias Δημοσιεύτηκε June 4, 2009 at 07:28 μμ Δημοσιεύτηκε June 4, 2009 at 07:28 μμ Έχασα την μοναδική ευκαρία να τους δω από κοντά . Θα παρακαλέσω την ομάδα του michanikos.gr να με διαγράψει από το forum , από τα μέλη του ΤΕΕ , από το εκλογικό κέντρο και από την τοπική ενορία . Ετοιμάστε μου ένα κελί στην Μακρόνησσο ! Να βοηθήσω και εγώ την ομάδα? Και η ultimate ατάκα από τα γράμματα: letter_from_LongIsland by rigid_joint [Χάρη, δεν απαντώ γιατί είμαι banned] Και νομίζω ότι κάπου εδώ πρέπει να κλείσουμε το off topic (αν και μεταξύ μας η κατηγορία κουβέντα είναι ότι καλύτερο για off topic)
ΑΡΗΣ ΧΑΝΙΑ Δημοσιεύτηκε June 4, 2009 at 10:11 μμ Δημοσιεύτηκε June 4, 2009 at 10:11 μμ Ναι είναι πολύ καλή η ιδέα σου για κλείσιμο. Παρόλο που βρίσκεστε στην κατηγορία "κουβέντα", το θέμα είναι άλλο.
acnt Δημοσιεύτηκε June 5, 2009 at 04:18 πμ Δημοσιεύτηκε June 5, 2009 at 04:18 πμ Παιδιά το spam βλάπτει σοβαρά την υγεία....
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Συνδεθείτε τώρα