pouaro Δημοσιεύτηκε October 20, 2021 at 09:18 μμ Δημοσιεύτηκε October 20, 2021 at 09:18 μμ Καλησπέρα, είμαι στο στάδιο υποβολής δικαιολογητικών σε πολυκατοικία τύπου Β στην οποία έχουν ολοκληρωθεί οι παρεμβάσεις. Η πολυκατοικία εντάχθηκε στο πρόγραμμα ως εξής: 17000€ κόστος παρεμβάσεων μείον 1000€ υποχρεωτικά ΜΗ συμμετέχοντα διαμερίσματα = 16000€ Επιδότηση (70% χ 16000€) = 11200€ και απομένουν 4800€ ως ίδια κεφάλαια συμμετεχόντων διαμερισμάτων. Στα δικαιολογητικά που θα καταθέσω θα πρέπει να υπάρχει ένα extrait από τον τραπεζικό λογαριασμό της πολυκατοικίας προς τον Προμηθευτή του ποσού των 4800€ για τα Ίδια Κεφάλαια των συμμετεχόντων διαμερισμάτων. Το ερώτημα μου είναι το εξής... Τα 1000€ των ΜΗ συμμετεχόντων διαμερισμάτων θα πρέπει να φαίνονται σε κάποιο ξεχωριστό extrait ? και αν ναι η καταβολή θα πρέπει να έχει γίνει από τον τραπεζικό λογαριασμό της πολυκατοικίας ή από τους λογαριασμούς των ιδιοκτητών των ΜΗ συμμετεχόντων διαμερισμάτων? Έχω μιλήσει 3 φορές με help desk και οι απαντήσεις ήταν σαν της Πυθίας Ευχαριστώ για τον χρόνο σας
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Συνδεθείτε τώρα