Μετάβαση στο περιεχόμενο

Recommended Posts

1462620517_-Layout2.jpg.20866682a821d4080760cf45b87e5d68.jpg

Μία συνήθης διάταξη βιομηχανικού χώρου αποτελείται συνήθως από χώρο παραγωγής, χώρο αποθήκευσης, χώρο η/μ, χώρο γραφείων, χώρο αποδυτηρίων και εστίασης προσωπικού.

Ως επί τω πλείστον, κυρίαρχη χρήση είναι η βιομηχανική με όλες τις υπόλοιπες να θεωρούνται συμπληρωματικές και απαραίτητες για τη λειτουργία της κυρίαρχης.

Εφόσον καμία από τις προαναφερθείσες χρήσεις δεν αναφέρεται στον πίνακα 2 σχετικά με με τις απαιτήσεις πληρότητας χρήσεων, δεχόμαστε ότι όλες οι προαναφερθείσες χρήσεις διαθέτουν πληρότητα.

Πυροδιαμέρισμα 01: Χώρος παραγωγής & χώρος αποθήκευσης

Πυροδιαμέρισμα 02: Χώρος η/μ

Πυροδιαμέρισμα 03: Χώρος γραφείων, αποδυτηρίων και εστίασης προσωπικού.

  • Πού χρησιμοποιούμε τις τιμές της κυρίαρχης χρήσης και πού τις τιμές της κάθε χρήσης χωριστά; (Θεωρητικός πληθυσμός, παροχές οδεύσεων, μέγιστα μήκη, έξοδοι κινδύνου, δείκτες πυραντίστασης, μέγιστα εμβαδά και όγκοι πυροδιαμερισμάτων, αντίδραση στη φωτιά, ειδικές διατάξεις)

Έχω διαβάσει τον κανονισμό πολλές φορές αλλά νοιώθω ότι κάθε φορά μπερδεύομαι και περισσότερο.

Παρακολούθησα επίσης και κάποια σχετικά σεμινάρια, στα οποία ωστόσο δεν μου δόθηκε η ευκαιρία για μία τόσο γενική ερώτηση.

Αντιλαμβάνομαι ότι η ερώτηση είναι γενική και ότι θα απαιτούσε πολύ χρόνο για μια σοβαρή και ολοκληρωμένη απάντηση, παρόλ' αυτά οποιαδήποτε πληροφορία θα μου ήταν ιδιαίτερα χρήσιμη ώστε να "καθαρίσει το τοπίο".

 

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.