Μετάβαση στο περιεχόμενο

Yδρατμοι σε στεγη αποθηκης


lacta13

Recommended Posts

Καλησπερα σας,

εχω φτιαξει μια στεγη απο πολυεστερικα κυματοειδη φυλλα πρασινα ημιδιαφανες απο το Leroy με στοχο να κλειστει για αποθηκη-εργαστηριο.ηδη 3 πλευρες ειναι κλειστες απο τοιχο σπιτιου και μια απο εμενα με osb και ασπρη πολυστερινη και εχει μεινει η μπροστα πλευρα που ειναι ακομα ανοιχτη

απλα χθες πρωτη φορα που επεσε λιγο χιονι,παρατηρησα απο την μεσα πλευρα απο τα φυλλα υδρατμους. μου φανηκε περιεργο καθως ακομα δεν την εχω κλεισει την αποθηκη,τοσο πολυ εκανε διαφορα το χιονι με το μεσα;λογικα ναι, τι αλλο..

εχω σκοπο ουτως η αλλως να βαλω απο μεσα καποιο υλικο και για μονωση θερμομονωση αναμεσα στα δοκαρια.απλα ποιο πιστευετε θα ειναι το καλυτερο υλικο για βαλω απο μεσα; εγω σκεφτομαι ειτε ορυκτοβαμβακα ειτε πετροβαμβακα,και στερεωση με osb ειτε με την μπλε πολυστερινη( για extra μονωση).ο ορυκτοβαμβακας βλεπω ειναι πιο μαλακο σαν υλικο και θα παρει και τις καμπυλες απο την οροφη,δεν ξερω εσεις τι πιστευετε.

λογικα οτι υλικο και να βαλω φανταζομαι θα στρωσει το θεμα των υδρατμων; δλδ το φυλλο μετα θα εχει μεσα-εξω την ιδια θερμοκρασια σε περιπτωση κρυου-χιονιου;

μαλιστα το εχω  βαψει με κεραμιδι μονωτικο χρωμα για extra  στεγανωση και προστασια απο ηλιο χιονι και λοιπα

IMG_20210302_192300.jpg

IMG_20210305_150736.jpg

IMG_20220227_142200.jpg

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.