Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ιδιοκτησιακό - πολεοδομικό ερώτημα: Άτοκα δάνεια από ΟΕΚ


Recommended Posts

Σκεφτομαι να ξεκινησω μια νεα οικοδομη με δανειο ατοκο απο ΟΕΚ.

μηπως και γνωριζει καποιος τα ποσοστα των χρηματων που δινονται κατα την διαρκεια της ανεγερσης. Και κυριως την πρωτη δοση που θα βοηθηση να ειμαι συνεπης προς ολους?

Link to comment
Share on other sites

καλώς ήρθες στο forum.

στο http://www.oek.gr αν δεν το έψαξες, η επιδότηση εξαρτάται ανάλογα της κατηγορίας που είσαι (με 1 παιδί, 2 κλπ και άλλα διάφορα). Εδώ που άνοιξες όμως το θέμα, νομίζω δεν είσαι σε σωστή θέση (αν και το δάνειο είναι κόστος) για να σε βοηθήσει κάποιος που το ξέρει συγκεκριμμένα.

τα λέμε

Link to comment
Share on other sites

Ευχαριστω για την απαντηση αλλα δε ρωτησα αυτο...(Επιδοτηση)-Επιδοτηση επιτοκιου μαλλον εννοεις εσυ.

Προκειται για τελειως ατοκο δανειο που εχει προβλεφθει για Τριτεκνους και πολυτεκνους.Ρωταω μονο για το ποσοστο εκταμιευσης ενω η κατασκευη θα εχει ξεκινησει,ακουσα οτι γινεται σταδιακη εκταμιευση που εξαρταται απο την προοδο των εργασιων.Επειδη λοιπον εχω μαθει να ειμαι συνεπης στις πληρωμες,ρωτω μηπως γνωριζει καποιος ποιο ειναι το ποσοστο αυτο,και σε ποια σταδια της κατασκευης διωονται τα χρηματα.

Οσο για τη θεση του θεματος, που νομιζεις θα επρεπε να το βαλω? Σκεφτηκα ακριβως οπως και συ.Δεν ειδα κατι αλλο σχετικο.

Link to comment
Share on other sites

victory22, από κεκτημένη ταχύτητα σου απάντησα για επιδότηση. Δεν το γνωρίζω για τρίτεκνους που λες στον ΟΕΚ, αλλά προσωπικά θα τους έπαιρνα ένα τηλέφωνο να μάθω. εμένα που μου έτυχε στεγαστικό δάνειο (που τρέχει ακόμη), αυτά τα κανόνισα στην αρχή του δανείου που υπογράψαμε με την τράπεζα. Απ'ότι θυμάμαι αρκετές τράπεζες (όταν έκανα έρευνα για να κατασταλάξω ποια τράπεζα) τότε μου λέγανε οι πιο πολλές σε 3 δόσεις, μία με το σκελετό του κτιρίου, η 2η στα σοβατίσματα και η 3η μετά τα επιχρίσματα. αυτά όμως προφορικά μου τα λέγανε και η κάθε τράπεζα τα δικά της, οπότε μην τα λαμβάνεις και τόσο υπόψη εάν δεν μιλήσεις - κανονίσεις πρώτα.

Για τη θέση εννοούσα, στο φόρουμ κουβέντα. καλή επιτυχία

Link to comment
Share on other sites

Φυσικα και εκανα τ/φ στον Ο.Ε.Κ. αλλα θεωρουν οτι το να δωσουν μια σαφη απαντηση ειναι δυσκολο για αυτους, βεβαια δε σταθηκα μονο στα τ/φ πηγα και απο εκει και μου ειπαν οτι επειδη εμπλεκονται "συναδελφοι" τους διαφορων ειδικοτητων, μαλλον εννοουσαν τους ελεγχους κατα την διαρκεια της κατασκευης, οι δοσεις και τα χρηματα αλλαζουν κατα περιπτωση. Δηλαδη αντε να βγαλω συμπερασμα...........για το λογο αυτο ζητησα απο το Foroum κατι πιο σαφες,αν εχει τυχει απο δουλεια σε καποιον.

Παντως σε ευχαριστω για την απαντηση.

Link to comment
Share on other sites

  • 11 months later...

Γειά σας, μου έχει εγκριθεί άτοκο δάνειο από τον οεκ και σε λίγες μέρες θα καταθέσω την άδεια με τα υπόλοιπα δικαιολογητικά για να έρθει μηχανικός του οργανισμού για να κάνει αυτοψία για να ξεκινήσω.Σχετικά με το ερώτημα που είχατε πέρσι και έχω και εγώ το ίδιο φέτος τελικά τι κάνατε;;

Θα σας ήμουν υπόχρεη αν μου απαντούσατε.Σας ευχαριστώ

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.